♥ Assalamualaikum ♥
Hanya Dengan Menulis Sahaja Boleh Dapat Income...Inilah Tekniknya : Rata-rata blogger sekarang lebih berminat menulis review berbanding menulis hal peribadi di blog. Malah ramai yang berlumba-lumba nak dapatkan job. Dengan meninggalkan link blog di post-post media blogger. Wah hebat bloggger sekarang. Tapi tak semua boleh berjaya dapat job review. Hanya insan yang terpilih sahaja. Cik akak ada lah juga usaha tinggalkan link bagai. Tapi tak berhasil. Mungkin belum rezeki cik akak. Tak apa mesti ada cara lain untuk cik akak jana pendapatan kan. Rezeki Allah sentiasa luas. 
Mungkin ini satu percubaan yang boleh diketengahkan oleh blogger baru. Sambil sembang kosong. Boleh jana pendapatan lebih. Bagi suri-suri rumah. Inilah peluang korang. Hanya dengan menulis, korang boleh jana pendapatan setiap bulan. Wah...dapat gaji boleh gunakan untuk tampung apa yang patut. 

Ahhh cik akak, kami memang nak sangatkan hasil duit sendiri. Tapi tak tahu bagaimana nak mula...ok cik akak boleh membantu korang. Tapi dengan syarat korang perlu laburkan sikit untuk berjaya...

Gaya penulisan yang hebat pastinya menjadi pilihan. Tak boleh nak tulis sembang kosong pasar malam..haha..nilah yang cik akak nak bincang. Apa kata korang intai »»Rahsia Mudah Menjana Pendapatan RM1000 Sebulan Dengan Menulis.

Bukan hanya RM1000 korang dapat dalam sebulan. Tapi boleh dapat beribu-ribu. Ahh..memang tak dinafikan ramai blogger bergelar suri rumah boleh menjana pendapatan tetap setiap bulan. Jangan jadikan alasan sibuk menguruskan anak korang lebih memilih duduk sembang di depan tv.hihi...

Kalau tengok suri sebelah rumah beli sofa raya baru. Korang cemburu pula. Sebab rajinlah depa dapat hasil yang lumayan. 

Menulis artikel atau job review tak perlukan korang sebagai penulis hebat. Apa yang penting korang boleh menulis dengan gaya tersendiri. Pikat pembaca dengan penulisan santai anda. Apa yang penting teknik dan penyampaian anda berada dilandasan yang betul. 

Dari pengalaman cik akak, menulis review atau artikel memang menyeronokkan. Korang perlu akur pada masa. Akur pada terma dan syarat. Hasilnya memang lumayan. Gila korang tak berminat menceburi diri dalam dunia penulisan. 

Sekali lagi cik akak nak korang intai-intai  »»Rahsia Mudah Menjana Pendapatan RM1000 Sebulan Dengan Menulis. 

Kalau orang lain boleh buat...mesti korang pun boleh buat. 

Post a Comment

  1. yang sebenarnya, memang best kan buat duit online ni. ramai yang tak tahu sebenarnya, menulis juga mampu jana income yang besar setiap bulan. :)

    Mrejoy

    ReplyDelete


Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

 
Top