♥ Assalamualaikum ♥

DRAMA ARLUNA FULL EPISOD (Episod 1 - Episod 16) Gandingan Saharul Ridzwan, Anzalna Nasir (Drama Adaptasi Novel) 

Sinopsis Novel Arluna:-
Permulaan perjalanan hidup Nia Arluna @ Nina sangat cliché.
1. Mula-mula terjumpa, terjatuh kat dalam kolam di puncak Sands Skypark. Eh, kau tak tengok side mirrordulu ke sebelum brek?- NIA ARLUNA @ NINA
Emmm… errr… I’m not a car. Uh… I didn’t bring side mirror while walking.- JOHAN ARIF @ JOE
2. Terjumpa lagi.
I macam kenal you. Kita pernah jumpa kat mana ya? – JOE
3. Terjatuh cinta pula.
Kalau tadi dapat colour LUNA pun dah cakap ‘thank you’, dapat hadiah lagi best ni jangan lupa cakap ‘I’ll marryyou’ ya.- JOE
4. Dah nak kahwin ni, ada pulak si penyibuk Fazleen ‘udang galah’. Eh, dah kahwin pun muncul lagi? Berjayakah seorang Arluna merubah plot hidupnya? Atau dia tewas dengan hasutan syaitan? Atau dia tewas dengan hak seorang isteri?
“Tewas Itu Taat.”

Post a Comment

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

 
Top