Jawatan Kosong, Panduan Temuduga, Panduan Bisnes Online, Tips & Petua, Infomasi, Lifestyle, Drama Online,Novel, Isu Semasa, Isu Panas, Colabration & Review

Artikel Terkini

Tuesday, April 4, 2017

TONTON FULL EPISODE MENANTI FEBRUARI EPISODE 1 - EPISODE 16 TV3 (SLOT SAMARINDA)

♥ Assalamualaikum ♥
TONTON FULL EPISODE MENANTI FEBRUARI EPISODE 1 - EPISODE 16 TV3 (SLOT SAMARINDA)

Drama menggantikan teraju bersama Zul Ariffin, Nur Fathia dan Afiq Muiz. Slot Samarinda terbaru.
TONTON FULL EPISODE MENANTI FEBRUARI TV3 (SLOT SAMARINDA)
(P/S : klik pada setiap episode untuk menonton)

SINOPSIS MENANTI FEBRUARI 
Menanti Februari mengisahkan Arie yang berkahwin dengan Fiza atas dasar cinta sehingga menyebabkan Edi, rakan baik kedua mereka memendam rasa. Namun, kebahagian yang diharapkan oleh Fiza tidak kesampaian apabila Arie terlalu taksub dengan kerjanya sehinggakan mengabaikan perasaan Fiza. Bagaikan satu kebetulan, segala kejadian manis dan peristiwa pahit antara Arie dan Fiza berlaku dalam bulan yang sama, iaitu di bula Februari. Namun, takdir penentu segalanya apabila Arie hilang dalam kemalangan di lautan sehingga hilang selama 6 bulan lamanya. Dalam masa 6 bulan itu, Fiza dan Edi semakin rapat dan akhirnya kedua mereka pula bersatu sebagai pasangan suami isteri. Takdir menentukan, apabila Arie ditemui selamat namun terpaksa menghadapi Fiza dan Edi, yang telah disatukan sebagai pasangan suami isteri. Arie tetap mahukan Fiza kembali kepadanya kerana ingin menebus kembali kesalahannya sebelum ini.

Badai datang tanpa diundang. Berjayakan Arie meraih cinta bekas isterinya kembali. Adakah cinta di hati Fiza masih milik Arie. Bagaimana pula dengan kisah Edi. Adakah dia beralah kerana cinta..Saksikan drama Menanti Februari di slot samarinda TV3.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!