♥ Assalamualaikum ♥


Dari Berhabis Duit Dengan Produk Tati Bagus Beli Fair & Lovely 


Nak cantik kan. Tak kira mahal ke apa. Yang penting muka boleh lawa dalam masa singkat. Tapi kan cik akak tak pernah cuba pun produk kecantikan bumiputera ni. Takut makcik. Silap-silap nak lawa. Terus tak jadi melawa. 


 Imej google

Hari ini viral pula produk tati ni tak selamat. Mak aii..nangis lah kalau yang dah mencuba. Hari tu masa kat rumah mak usu. Cik akak tertengok ada pencuci muka tati kat bilik air. Ingatkan makcik cik akak yang guna. Rupanya sepupu cik akak. .

Nak cakap produk tu berbahaya dan tak selamat. Takut pula jadi isu lain. Last-last cik akak biarkan je. Kita nak menolong pun susah. Biar dia sendiri nak lawa masa singkat.

Serius lawa muka sepupu cik akak. Lepas guna produk tati ni. Tapi kesan sampingan dia tak alert lagi tu. Dok orang dah viral masih juga nak guna pakai. Biarlah muka dia, nak sangat lawa kan. 
Imej google

Dari korang sibuk intai produk tati bagus korang intai produk mary. Ahh...tak mampu nak beli produk mary kay. Cik akak syorkan korang guna produk fair & lovely. Serius bertahun dah wujud. Sehingga kini masih ada di pasaran Malaysia. Desas desus keberbahayaan pun tak ada. Lebih selamat dan tidak mendatangkan mudarat.

Cik akak ni orang sibuk viral produk tati tak selamat dan berbahaya. Sibuk pula promote produk fair & lovely..haha...

Nak cantik anggun kena guna fair & lovely. Harga pun murah. Tak lawa esok lusa, kenalah bersabar sikit. Yang penting selamat dan tak mendatangkan mudarat.

Post a Comment

  1. adik kmk pun pake tati tok. dah dipadah sik bagus still juak nak pake.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi..yalah akak sik mok madah apa2 . Tadak nya jerak dpun

      Delete
  2. kan? guna je fair & lovely cerah jugak. dulu2 sekolah mak belikan tu je tau cik akak.. hadap la krim fair & lovely tu..

    ReplyDelete


Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

 
Top