Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90
loading...

Tuesday, March 21, 2017

Surprise Box Lazada Sempena 5 Tahun Ulangtahun Memang Mengujakan

♥ Assalamualaikum ♥

Surprise Box Lazada Sempena 5 Tahun Ulangtahun Memang Mengujakan

Riuh sana sini dapat box dari lazada. Cik akak yang duduk jauh di sarawak tak terkecuali menerima kunjungan kali kedua surprise box dari Lazada Malaysia. Memang sangat tersurprise dengan item yang dihadiahkan oleh pihak Lazada. Nasib baiklah makcik tak menangis terharu buka box dari Lazada.


Katanya unboxing surprise box. Tak sampai rumah lagi box. Dalam kereta pun siap buka bungkusan. Rasa nak cepat-cepat je tengok isi kotak. Tak tertangguh. Sebab ramai blogger dapat. Meriah betul hadiah Lazada Malaysia bagi. Terima kasih Lazada Malaysia sebab memilih cik akak dapat Surprise Box ini.

Jeng-jeng inilah hasil yang cik akak dapat. Yang paling best dapat jam tu. Giler suka. Kalau dapat handbag lagi suka..haha...yang ni bersyukur sesangat.

Sempena ulangtahun Lazada ni, mereka ada buat sale murah-murah tau. Hinggakan 90% diskaun. Inilah peluang korang berbelanja. Cik akak dah target nak merembat perfume seketul dua. Jom bershopping Lazada 5th Anniversary Sale.

Berita baik untuk penuis blog. Tak dapat Surprise Box dari Lazada boleh join Lazada Malaysia Blogger Contest. Mana lah tahu rezeki memihak. Cik akak dah join. Korang bila lagi...hadiah yang ditawarkan lebih gempak dari surprise box ni. Tak join rugi tau. Hanya publish entri ikuti syarat je. Mungkin anda salah seorang pemenang.

Selagi lagi selamat ulang tahun Lazada Malaysia. Tunggu post entri kedua dari cik akak. Teruja dengan item yang cik akak dapat. 

#LazadaSurpi5e
#LazadaSurpi5eBox
#Lazada5thAnniversarySale

8 comments:

  1. bestnya dapat surprise box ni. teringin juga

    ReplyDelete
  2. yg bonia tu mmg menarik.. bnyk kali cikna t'lepas, camne nk dpt supri5e box tu eyhh..'

    ReplyDelete
  3. seronoknya tgok ramai blogger dapat surprise box ni..

    ReplyDelete
  4. tahniah cik akak rezeki akak taon nie

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN