Jawatan Kosong, Panduan Temuduga, Panduan Bisnes Online, Tips & Petua, Infomasi, Lifestyle, Drama Online,Novel, Isu Semasa, Isu Panas, Colabration & Review

Artikel Terkini

Tuesday, March 28, 2017

Drama Cik Serba Tahu Episode 1 - Episod 16 (Gandingan Remy Ishak dan Sariyanti)

♥ Assalamualaikum ♥

Drama Cik Serba Tahu Episode 1 - Episod 16 (Gandingan Remy Ishak dan Sariyanti)

Drama yang menggantikan drama Dia Bidadariku. Drama Cik Serba Tahu Menyusul. Sekali lagi drama adaptasi novel karya Syamnuriezmil.


Drama Cik Serba Tahu
Jumlah Episod Penuh : 16 episod
Tayangan : Astro Ria Dan Astro Ria HD
Masa : 10.00 malam

Tonton Full Episode Cik Serba Tahu Episode 1 - Episode 16


Pelakon Drama Cik Serba Tahu


Sinopsis Cik Serba Tahu

Berbagai usaha yang dilakukan oleh Carl Adham untuk memikat hati Aerna, namun Aerna sukar menerima cinta dari Carl Adham sedangkan mereka baharu sahaja berkenalan. Memandangkan Carl dengan tiba-tiba mengajak Aerna bertunang kemudian bernikah.
Rakan-rakan sekerja di pejabat menggelarkan Aerna sebagai Cik Serba Tahu kerana semuanya dia boleh tahu. Sebab benda yang diagak selalunya betul dan banyak rahsia yang dia tahu terutama rahsia Encik Ben dan Encik Bun.
Dan disebabkan serba tahunya itu, ayahnya bimbang jika anaknya itu terlupa tentang diri sendiri. Ayah Aerna nekad untuk mempercepatkan perkahwinan anaknya dengan sesiapa saja yang gentleman asalkan Aerna terbuka hati untuk menerima cinta. Adakah dengan mudah Aerna dapat menerima pilihan ayahnya? Adakah Aerna akan bersedia membuka pintu hatinya seperti yang dipinta oleh ayahnya?

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!