Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Tuesday, March 28, 2017

Big Baby Fair Menawarkan 85% Diskaun, Hanya Di Lazada Malaysia

♥ Assalamualaikum ♥

Big Baby Fair Menawarkan 85% Diskaun, Hanya Di Lazada Malaysia


Sibuk dengan urusan kerja. Bila malam rasa nak manjakan diri. Hari minggu pula, masa untuk merehatkan lenguh-lenguh badan. Inilah rutin para ibu bapa bila ada masa terluang. Nak keluar berbelanja pun payah. Penat satu hal. Mahu tak mahu kena cari cara paling mudah dan menjimatkan masa. 

Mana nak cari kelengkapan bayi ni, yang cepat dan menjimatkan masa serta kos. Ah..inilah masanya ibu bapa wajib intai Lazada Malaysia. Rahsia hanya dihujung jari anda. Hanya dengan satu klik anda mampu memiliki kelengkapan bayi anda. Mudah kan, tak perlu bazirkan minyak kereta atau motor anda bagi memenuhi keperluan anak anda. 


Dengan peningkatan kos sara hidup, anda sewajarnya merancang dengan lebih baik dalam membuat sebarang pembelian. Lazada ingin berkongsi keceriaan bersama ibu-bapa atau bakal ibu bapa sempena kempen “Big Baby Fair” yang akan berlangsung dari 29 March hingga 2 April ini. Anda boleh menikmati tawaran terbaik dan harga bagi pelbagai jenis produk bayi!

Video Big Baby Fair 2017


Anda berpeluang menikmati diskaun sehingga 80% untuk pelbagai barangan termasuklah lampin, fesyen kanak-kanak dan kelengkapan bayi. 

Biar betol!!! Tak percaya anda boleh intai-intai Lazada Malaysia. Untuk pengetahuan korang, penjimatan untuk kelengkapan dan peralatan bayi ini hanya boleh didapati di gedung online Lazada Malaysia sahaja. Rugi tak ambil peluang keemasan untuk saving bajet anda.

Antara jenama terkemuka yang para rakyat Malaysia boleh dapatkan sepanjang kempen “Big Baby Fair” termasuklah Mamypoko, Huggies, Nestle, Sweet Cherry, Pediasure, Goo.N, Wyeth, Anakku dan Fisher Price dan banyak lagi.


(MamyPoko menawarkan penjimatan sehingga 44%)

(Goo.N menawarkan penjimatan sehingga 29%)
Pilihan produk lampin bayi hanya di tangan anda. Pastinya rambang mata nak memilih lampin yang sesuai untuk bayi anda. Yang pastinya pilihlah untuk keselesaan bayi anda.  

Selain itu, Huggies juga menawarkan harga diskaun sehingga 43% untuk kesemua jenis lampin bayi. Menarik kan? 



Penjimatan yang berganda-ganda anda perolehi melalui Big Baby Fair ini. Tanpa perlu keluar dari rumah, anda boleh membeli belah barangan bayi dengan mudah di Lazada Malaysia. Ini termasuklah menawarkan kepada para pelanggan kami dengan cara pembayaran yang pelbagai.


Bukan sahaja anda akan menikmati diskaun hebat dan jualan segera daripada jenama di atas tetapi anda juga boleh mengharapkan penghantaran percuma apabila anda membeli produk terpilih! 

Makin lama, makin menarik je kan. Jom intai-intai produk kelengkapan lain untuk bayi anda. 





Anda juga berpeluang untuk memenangi hadiah hebat dengan menyertai peraduan di social media Lazada Malaysia

Lazada Big Baby Fair Blogger Contest

Blogger-blogger Malaysia juga berpeluang untuk memenangi Lazada Malaysia shopping voucher dengan menyertai Lazada Big Baby Fair Blogger Contest. 6 Blogger bertuah berpeluang memenangi voucher membeli-belah Lazda Malaysia bernilai RM500 setiap seorang. Lazada Big Baby Fair Blogger Contest bermula pada 27 March dan akan tamat pada 2 April 2017.

Sila ke http://www.lazada.com.my/blogger-contest/ untuk maklumat lanjut.

Tunggu apa lagi, inilah masanya untuk membeli-belah! Layari “Lazada Big Baby Fair” sekarang. 

4 comments:

  1. peluang terbaik ibu bapa ambek peluang kempen nie

    ReplyDelete
  2. geram dengan jenama anakku tu
    83% diskaun tu! ish tak sabar tunggu besok =)

    ReplyDelete
  3. puas bershopping ritu.. hehehehe

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN