Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Wednesday, March 1, 2017

Akhirnya Dapat Juga Cpuv Nuffnang..Walaupun Bajet Tak Gempak

♥ Assalamualaikum ♥

Akhirnya Dapat Juga Cpuv Nuffnang..Walaupun Bajet Tak Gempak

Semalam berakhirlah penantian cik akak bersama blogger lain. Akhirnya ada juga yang up status pasal dapat iklan cpuv nuffnang. Dapat seketul dua di hujung februari memang mengujakan. Harap esok lusa dapat lagi yang lebih meriah. 


Beriklan dan pasang iklan nuffnang ni memang kemestian bagi blogger baru. Sebab pasang pun tak perlu syarat yang ketat metat gitu. Yang penting asal ada blog je. Tu syarat wajib..haha...

Semalam dapat....hari beroleh income 15 sen..jangan pula gelak walaupun nilainya hanya sen-sen. Pasang iklan nuffnang memang tak berbaloi. Sebab kekadang dapat banyak..kekadang langsung tak dapat. Yang penting sabar...

8 comments:

  1. Dah lama dah Nuffnang tak muncul, baru muncul sekarang ni... hehe

    ReplyDelete
  2. Sorry lah Nuff, sy dah remove anda...merajuk lah mcm ni, anda pilih kasih sgt haha :D

    ReplyDelete
  3. jadilah ada jugak , dari tiada kan

    ReplyDelete
  4. Samalah kita. Lama betul takda iklan nuffnang. Sekarang baru muncul. Moga ada lagi iklan nuffnang yang lain

    ReplyDelete
  5. Sen2 tu pun duit juga kan. Hehe saya doakan anda terus berjaya.

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN