♥ Assalamualaikum ♥

5th Lazada Birthday Sale : Timex Men T2N746 Weekender™ Stripe Red, White & Blue Striped Nylon Slip Through Strap Watch

Jam ni lawa kan. Sekali cik akak guna pakai. Nah semua tanya. Kat mana beli? Berapa harga? Alamak kenalah jawab satu persatu persoalan pelanggan. Cik akak ingatkan cik akak sorang je yang berkenan dengan jam ni. Sebenarnya jam ni bukan jam ladies tau. Tapi bila cik akak guna pakai. Nampak lawa lah..elegen dan berkarisma gitu. Giler syg dapat jam ni. Hari pertama guna pakai. Amacam lawa tak...hahaha..ni pasal nak ucap berbanyak terima kasih buat Lazada Malaysia. Terharu makcik dapat hadiah gempak gini.



Kalau ikut harga sebenar memang boleh tahan gempak nak hulurkan duit. Tapi serius berbaloi kalau korang dapat memiliki jam seperti ini. Harga asal RM299. Sempena ulangtahun 5th Lazada Malaysia ni korang boleh dapat harga yang super meletop tau. Berminat dengan design jam ni boleh klik »»Birthday Sale.

Kenapa Design Jam Ni Menarik Pada Pandangan Cik Akak?

Warna merah bercampur putih biru memang menaikkan seri si pemakai. Sekali dipakai memang pastinya mengoda orang lain untuk memiliki. Tali boleh ditukar. Nombor pun jelas senang dilihat. Yang paling penting selesa dan mewah..haha

Post a Comment

  1. Memg cntik sgt jam tu, sy pun brkenan huhu

    ReplyDelete
  2. cantik nya jam tu..bagi kat SAYE plizzz...hehe

    ReplyDelete


Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

 
Top