Jawatan Kosong, Panduan Temuduga, Panduan Bisnes Online, Tips & Petua, Infomasi, Lifestyle, Drama Online,Novel, Isu Semasa, Isu Panas, Colabration & Review

Artikel Terkini

Tuesday, March 21, 2017

5th Lazada Birthday Sale : Lazada Malaysia Menawarkan Diskaun Sehingga 90%

♥ Assalamualaikum ♥

5th Lazada Birthday Sale : Lazada Malaysia Menawarkan Diskaun Sehingga 90%

Tak sangka dah 5 tahun Lazada Malaysia wujud. Nampaknya makin lama makin maju, malahan menjadi  intaian pengguna. Sebut je Lazada, pastinya semua peringkat umur kenal laman shopping terkemuka ini. Sempena ulangtahun Lazada Malaysia ini, pelbagai jenama dan produk dijual dengan harga yang murah dan berpatutan. Tidak terkecuali juga, setiap item dan produk mempunyai diskaun-diskaun tertentu. Yang pastinya melibatkan 90% diskaun. Korang tak teruja tak. Cik akak dah tak sabar nak tunggu esok. Jualan Birthday Sale ini hanya bersiaran selama 3 hari sahaja iaitu pada 22.03.2017 hingga 24.03.2017. Tinggal berapa jam sahaja lagi. Jangan lupa setkan temu janji anda...


Bagaimana Nak Dapatkan Diskaun Birthday Sale?

  1. Pilih item atau barangan yang korang perlukan. Masukkan ke dalam troli lazada anda.
  2. Dah Add Item To Your Cart, kenalah pergi langkah seterusnya iaitu proses pembayaran.
  3. Akhir sekali pastikan anda dapat Surprise Discount Unveiled.
  4. Check Out For A Surprise
Menarik kan...rugi tak singgah berbelanja esok dan hari seterusnya. Pastikan duit poket anda penuh...😂😂😂

Surprise Box "5th Lazada Malaysia Birthday"

Wow cik akak dapat box dari Lazada Malaysia. Teruja sebab terpilih. Cik akak antara calon blogger yang paling jauh terpilih. Box terpaksa naik maskargo baru nak sampai Sarawak. Serius !!! Lazada Malaysia memang sporting. Apa yang ada dalam surprise box. Jom kita intai...




Item pertama mestilah cik akak teruja. Dah lama jam tangan cik akak perlukan gantian. Akhirnya dapat juga yang mahal dan berkualiti. Kalau korang nak tahu, pelbagai rekaan diketengahkan. Memang berstail serta elegan. 


Serius elegen dan berstail mewah...haha

Item kedua, lagi menarik. Cik akak dapat sunglasses jenama vogue. Rekaan memang comel.


Ketiga cik akak dapat Coin Pouch jenama Bonia. Kecil dan comel tapi harga berapi tau. Giler tersuka tanpa sengaja dengan pouch comel ini. 


 Lagi item, makin lama makin menarik. Cik akak dapat Kinohimitsu Collagen Diamond. Wow lepas ni makin lawa lah cik akak korang ni kan..haha..

Dapat lagi cenderahati dari Lazada Malaysia. Botol air yang berbentuk notebook.

Klik Sini»»Notebook Bottle 

Item terakhir...rujuk imej di bawah. Siapa tak kenal dengan produk nestle...wow dapat dua bungkus besar lagi tu. Rasa memang sedap. Tak sampai sehari habis...haha...



Berapa item yang cik akak dapat. Giler suka dan teruja. Terima kasih Lazada Malaysia. Nak juga item macam cik akak, jom cuci mata dan bershopping Lazada 5th Anniversary Sale.

Kalau anda seorang blogger, ada lagi berita baik untuk korang. Sambil shopping korang boleh rebut peluang dapat hadiah lumyan dari Lazada Malaysia. Hanya join contest" Lazada Malaysia Blogger Contest".

Lihat senarai hadiah. Teruja tak..Lazada Malaysia mencari 30 pemenang bertuah.

1. Less than 50 Participants (10 winners) 

1st Prize: 1 x RM300
2nd Prize: 3 x RM200 
3rd Prize: 6 x RM100 

2. More than 50 and less than 100 Participants (20 winners) 

1st Prize: 1 x RM500
2nd Prize: 7 x RM250 
3rd Prize: 12 x RM125 

3. More than 100 Participants (30 winners) 

1st Prize : 1 x RM800 
2nd Prize : 12 x RM300 
3rd Prize :17 x RM150 

#LazadaSurpri5e
#LazadaSurpri5eBox

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!