Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Sunday, February 12, 2017

Viral Kerana Budak Form 3, Sanggup Buang Isteri...Biar Betul

♥ Assalamualaikum ♥

Viral Kerana Budak Form 3, Sanggup Buang Isteri...Biar Betul

Sejak semalam lagi wall facebook makcik riuh dengan kisah masalah rumah tangga pasangan suami isteri dari johor bahru. Kesian dengan si isteri. Si suami pula, sibuk nak pertahankan diri. Apa-apa pun semoga pasangan tersebut dapat menyelesaikan masalah dengan baik tanpa mengaibkan diri dan pasangan. Biar marah sebagaimana, Allah pasti bantu hambanya. Semoga si isteri kuat menerima dugaan.


Cantik budak form 3 nie, cairlah lah kalau orang lelaki tengok. Yang cantik tulah, kena jaga dik...harga nilai tu tak pudar. Rawat dengan sebaik mungkin. Yang penting, cantik luaran serta cantik lagi dalaman....belajar dulu, jangan main cinta...huhu

Bismillah. Hampir 5tahun aku pertahankan perkahwinan nie. Akhirnya tkde jodoh jugak. Aku mmg dah tahu kau kaki pempuan, dulu time ada ana. Aku bagi kau peluang. Lepas 4 tahun kawen ada anak, aku ingt kau bole berubah.Aku dalam pantang, kau bawak balik perempuan nie kt ruma kita, kau main dia atas katil kau dgn aku. Kau ada kan semuanya untuk dia. Sedangkan selama nie, aku yang menanggung kau. Kau tk bagi aku nafkah, kau tk beli susu pampers anak. Tapi kau bole belikan perempuan kau iphone, shopping & everything.Aku bersyukur allah bagi aku petujuk sapa kau sebenarnya termasuk bukti. Kau sanggup buang aku & anak. Kau hancurkan perkahwinan kau hanya untuk budak sekolah form3. Kau lebih pilih dia daripada hubungan yang kita dah bina selama 8tahun. Aku serahkan semuanya pada allah. Semoga allah beri petunjuk & hidayah nya pada kau.Biar allah membalas semuanya. Ini lah reality sebenarnya. Aku dah puas sabar & pendam semua nie. Semoga allah memberi aku kekuatan untuk terus melangkah bersama anak tersayang. Mommy sayang Haqq, Haqq kekuatan mommy. 
Sumber -Ohbulan

2 comments:

  1. kesian si isteri.. semoga tabah menghadapi ujian Allah.. In Sha Allah, bahagia sedang menanti :')

    ReplyDelete
  2. erm... ujian Allah dtgkan mcm2 keadaan...

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN