Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90
loading...

Thursday, February 2, 2017

Tak Sampai 5 Minit, Dia Dah Saman..

♥ Assalamualaikum ♥

Tak Sampai 5 Minit, Dia Dah Saman..

Al kisah cik akak dan teman sejawat. Kononnya nak beli cat kayu. Keluar ofis atas arahan pihak atasan. Kena gak keluar. Bila dah keluar, siap big bos soh beli cat kayu. Gara-gara cat kayu ni lah kita dapat saman free.


Makan kena bayar, tidur kena bayar, pergi toilet pun kena bayar, apatah lagi kotak parking off coz lah mesti bayar. Hidup ni perlukan duit. Dah macam orang kaya pula kita kan. Dunia dunia...

Kisahnya gara-gara nak cepat. Sampaikan tak ingat letak kupon parking. Terus keluar kereta. Tak sampai 5 minit, dapat pula kupon saman.hahaha...gara cat kayu setin. Melayan gRM10 kan. Nak salahkan siapa. Memang kita sendiri salah. Cuai datang dari sendiri..haha..

Kupon parking tu baru je berapa ringgit. Sekali kena saman. Melayang rm10.

4 comments:

  1. Skrg ni jgn main2 silap2,letak parking, pastu tda kupon memg d saman

    ReplyDelete
  2. Kadang bila nak cepat kita lupa la Cik Akak..kadang bukan sengajakan...tapi tulah..kalau kita cakap memang tak laku...kikikikikiki...

    ReplyDelete
  3. kdg2 akak pelik, diaorang ni tau-tau je boleh hidu kita parking kat situ kan.

    ReplyDelete
  4. Minta kat bos... Suruh bos bayarkan... hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN