♥ Assalamualaikum ♥

Skinkare Saffron Set Merawat Bintik Hitam Dan Eyebag Cik Akak


Rawatan wajah ini memang cik akak paling suka. Siapa yang tak nak cantik kan! Giler meroyan cik akak kalau kulit wajah halus dan cantik. Hari tu, baru tumbuh seketul jerawat pun cik akak dan bising-bising meroyan. Tu baru kes jerawat, belum kes berat seperti jeragat degil. Mintak-mintak kulit wajah cik akak sentiasa halus dan berseri. Orang nak cantik, penampilan kulit wajah yang memainkan peranan penting.

 



SKINKARE SAFFRON SET adalah set penjagaan kulit wajah yang diformulasikan dari bahan premium terbaik dan berkualiti tinggi dari pelusuk dunia, terutamanya herba paling berharga dan termahal di dunia iaitu Saffron Iran dan Arab Saudi. 

Ianya disediakan oleh sekumpulan pakar yang berkemahiran yang berkemahiran tinggi. Tujuan utama produk ini diformulasikan adalah untuk merawat segala jenis permasalahan kulit secara selamat kerana Skinkare amat menitikberatkan kesihatan kulit para pengguna.

Kulit yang sihat adalah asas utama untuk tampil lebih yakin dan cantik. Formulasinya yang bebas dari bahan kimia dan 100% berasaskan bahan semulajadi adalah kunci utama kepada kulit yang lebih bersih dan sihat. Set penjagaan kulit premium bertaraf antarabangsa yang mampu dimiliki semua. 


SKINKARE SAFFRON SET ini mengandungi 3 item comel iaitu Saffron cleanser 50 ml ( cecair jernih), Skin repair Moisturizer 20g (water base cream) dan Special treatment serum 15 ml (cecair Jernih). Walaupun dipakejkan dalam botol yang kecil tapi set ini boleh bertahan sehingga 2 atau 3 bulan. Harga pasaran untuk satu set adalah RM145.00 sahaja. 


Set penjagaan ini hanya menggunakan bahan natural yg terbukti selamat. Keberkesanannya terjamin selepas beberapa minggu pemakaian secara sihat dan selamat.Malahan ia tidak memudaratkan kulit walaupun selepas tidak lagi menggunakannya. 



Produk ini adalah hasil R&D pakar kulit tempatan oleh kilang bertaraf gmp dan mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM). Sila rujuk no. not  KKM seperti diimej tersebut di atas.  

Cara Penggunaan Asas

1. Saffron cleanser 50 ml


2. Special treatment serum (15 ml) - Cecair Jernih


3. Skin repair Moisturizer 20g (water base cream)


Ikuti tiga langkah tersebut. Amalkan setiap hari dan hasilnya korang akan nampak sendiri. Ini antara bukti testimonial cik akak sendiri. Memang berbaloi cik akak memilih menggunakan produk penjagaan kulit wajah Skinkare Saffron set. 

Testimonial Cik akak

 


KANDUNGAN BAHAN SKINKARE SAFFRON SET

  • Saffron 
  • Soya
  • Vitamin C
  • Vitamin E
  • Vitamin B1
  • Hydrolized Whey Protein
  • Asam Jawa
  • Minyak Zaitun
Selain itu, sifat saffron yang dikenali sebagai raja herba. Antara kelebihannya ialah


  1. Terbukti dapat melembutkan.
  2. Mencerah serta menyekatakan warna kulit.
  3. Kandungan Anti-Fungal yang sangat berkesan merawak jerawat.
  4. Memperbaiki struktur kulit.
  5. Memudarkan parut dan menyingkirkan sel kulit mati.
  6. Menghilangkan jeragat, bintik hitam, lingkaran hitam mata dan eyebag.
  7. Sifat anti penuaan dapat mengembalikan keanjalan serta keremajaan kulit.
  8. Melembabkan kulit, kulit kering dan bersisik.
  9. Menanggalkan lebihan minyak, wajah akan lebih segar. 
Berlipat ganda kelebihan penggunaan Skinkare Saffron Set ini. Rugi korang tak nak mencuba. Yang paling penting bebas dari bahan kimia yang memudaratkan kesihatan kulit wajah anda. 

Ini antara testimonial pengguna sebagai rujukan dan bukti kukuh keberkesanan produk rawatan penjagaan kulit ini. Rujuk imej yang cik akak kepilkan.



Berminat ini mencuba produk Skinkare Saffron Set ini sila hubungi no di bawah. Dan juga boleh rujuk link facebook serta instagram di bawah.


Facebook : SkinKarebyhezs
Instagram :  skinkarebyhezs



Post a Comment

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

 
Top