Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Wednesday, February 15, 2017

Dapat Komisyen Pertama, Kedua Dan Ketiga Dari Klikjer

♥ Assalamualaikum ♥

Dapat Komisyen Pertama, Kedua Dan Ketiga Dari Klikjer

Bila dapat komisyen dari klikjer ni. Teruja cik akak, sebab bukan main lagi susah nak berjual beli online ni. Teknik tak menjadi memang tak akan dapat jual apa-apa. Komisyen pun tak akan dapat. Berkat doa dan follow blogger yang berjaya menjana pendapatan melalui klikjer ni, akhirnya rezeki memihak kepada cik akak. Seperti mana yang cik akak selalu cakap, dari yang pertama pasti akan lahir yang kedua dan seterusnya. Nah...giler meroyan bila dapat jual ebook sebanyak 3 ebook. InsyaAllah, di masa akan datang ada lagi rezeki cik akak. Amin...doakan yang baik2 je.


Komisyen kali 1


Komisyen Kali 2


Komisyen Kali 3

Alhamdulillah, berjaya dengan teknik yang dipelajari dari blogger elih dan lokman. Tak sangka setiap kali entri diaorang naik. Memang cik akak akan baca dan praktiskan di blog cik akak. Tarra...serius menjadi. Yang penting jangan putus asa. Sebab rezeki ni luas, hari ini kita tak dapat...esok lusa insyAllah ada lah kan..

6 comments:

  1. Seronoknya kalau berjaya macamni. Tahniah Akak. Semoga terus berjaya ya :)

    http://anothersyed.blogspot.my

    ReplyDelete
  2. wahhh tahniah ! murah rzeki . aril singgah ye

    ReplyDelete
  3. wah...tahniah...kmek blum pnah gk dpt komisyen...

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN