Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Tuesday, February 14, 2017

Abang Esok Valentine Day...Terus Abg Jawab??

♥ Assalamualaikum ♥

Abang Esok Valentine Day...Terus Abg Jawab??

Abg esok valentine day....terus abg jawab...syg kita tak boleh sambut valentine day...Yelah memang tak boleh. Haram ler. Sesaje je cik akak kacau abg. Bukan niat nak sambut ke apa. Cuma nak mengusik. Lepas tu....


Abg....kalau valentine day...banyak bunga kat pasar..hahaha...terus si abg jawab. Biar je lah banyak. Tak payah nak sibuk..hahaha...memang buah hati aku ni tak boleh cakap tapis-tapis. Bukan faham pun.

Kononnya nak mintak beli bunga...tapi si abg pula, tak boleh pick line..haha..adeh..adeh..cakap dengan abg. Tak boleh bagi alas ataupun berlapik. Kena direct to point....yang cik akak kisahkan tu bunga...bukan valentine day...

Gambar bunga tu...yang mengujakan cik akak. Mesti ada rose merah...purple....putih...kuning...nak bunga hidup gak..hihi..tak pun bunga lili..adeh..adeh...bunga yang aku kisahkan ni memang bunga mahal2 je ke. 

Tak de...orang mengidam nak bunga. Tapi abg..tak faham-faham..haha..tahu lah abg ni tak romantis bab-bab sebegini. Tapi bagilah bunga sekuntum ke? Ada bajet lebih..bagilah sejambak.hahahaha..

Orang kisahkan bunga....valentine day say no lah...haram.

1 comment:

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN