♥ Assalamualaikum ♥

Wanita Perlukah Nak Besarkan 'Miss B'!

Heran lah cik akak, dah cantik dan menawan masih lagi yang tak puas hati. Tengok body depan cermin, nampak macam ada terkurang je. La itulah wanita. Tak habis-habis menilai kecantikan luaran. Wah cik akak macam tak sayang mulut je up status macam tu.haha...

Imej aku skondeng pinjam kat abg google

Tengok miss B kecik...la terus rasa down. Memang gila kalau hidup macam korang. Tak reti nak bersyukur dengan apa yang kita miliki. Anugerah beb...jangan main tokok tambah...nak rawat pun agak-agak lah.

Bukan nak kecam produk yang boleh besarkan miss B korang. Tapi nak kecam hidup korang yang tak reti nak hargai nikmat yang Allah bagi kat korang. Geram je entri cik akak...jangan lak kecam cik akak..

Cik akak!!! Miss B siapa...Miss B apa...hahha..korang pergi google...cik akak tak boleh jawab.

Elok-elok ada miss B yang cantik....tapi nak juga besarkan Miss B. Karang pelbagai penyakit singgah jangan besarkan tone suara anda..haha..




Post a Comment

  1. kalau saya memang saya tak berani ambil risiko.. saya tak kisah pun pasal benda tu.. yang penting kita jaga baik2 supaya tidak terkena sebarang penyakit atau jangkitan. Normal orang asia memang size dia biasa2 jer..

    ReplyDelete
  2. Bersyukur dengan apa yg ada lebih baik☺☺

    ReplyDelete


Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

 
Top