♥ Assalamualaikum ♥

Telemovie Love You Miss Pomen Bersiaran 23 Januari 2017 Ini - Skrin TV9

Asalan drama je memang cik akak laju lah review. Sebenarnya tak alert gak cik akak sebab sibuk sangat kebelakangan ni. Nak layan you tube pun tak sempat. Tengok iklan tv pun macam terhad. Telemovie ni bakal mengandingkan pelakon singapura yang hensem lagi hot. Bukan abg Aaron Aziz tapi Aliff Aziz..haha..depa bukan beradik tau. Jangan salah sangka pula dah.

Video Promo Love You Miss Pomen

Bila tengok video promo kat you tube. Macam menarik je. Nak kena alert nie sebab isnin depan dah bersiaran. Telemovie ni bakal mengandingkan pelakon Alif Aziz dan Mira Filzah.

Telemovie Love You Miss Pomen

Bersiaran : Hari Isnin 
Tarikh : 23 Januari 2017
Channel tv : Skrin TV9
Masa : 8.30 malam

Sinopsis Telemovie Love You Miss Pomen

Mengisahkan kisah cinta antara seorang mekanik wanita dengan jejaka kaya yang sombong lagi berlagak. Tapi akhirnya jatuh cinta..konflik percintaan pasti ada....nanti dan bersiaran cik akak update balik.

Kalau korang nak tahu lebih lanjut lagi tentang telemovie ni. Korang boleh singgah je blog »»lekatlekit.com sebab cik akak pun teralert gara-gara entri beliau. 

Jangan lupa saksikan Telemovie Love You Miss Pomen di Skrin TV9 pada 23 Januari 2017 ini.

Peminat Mira Filzah jangan lupa tau. 





Post a Comment



Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

 
Top