♥ Assalamualaikum ♥


Minyak Herba Asma Mujarab Original 

Minyak Herba Asma Mujarab ni siapa lagi yang tak kenal. Sana sini sibuk gosip pasal keberkesanan testimonial pengguna. Dikhabarkan penggunaan Minyak Herba Asma ini amat berkesan sebagai penawar penyakit asma, semput lelah, batuk berpanjangan dan muntah-muntah.


Selain itu, Minyak Herba Asma Mujarab ini juga mujarab untuk merawat kembung perut, sakit perut, terkena api, digigit bintang berbisa, sakit gigi, tergeliat dan lain-lain penyakit. Cik akak pernah cuba untuk rawat migrain cik akak. Alhamdulillah berkesan. Nah menarik kan, 1001 penyakit boleh dirawat. Menariknya Minyak Herba Asma Mujarab ini, ia dipakejkan dalam botol yang comel dan senang dibawa kemana-mana. Dilindungi dengan penutup getah yakin tak akan tumpang dalam beg sandang anda. 

Harga sebotol RM39.00 dan hanya tambah RM10 untuk kos penghantaran. 

Tapi sebelum tu, pastikan anda memilih produk yang original. Nak tahu, mana produk original dan sebaliknya rujuk video di bawah.

Video kenal pasti Minyak Herba Asma Mujarab Original

Selain tu korang boleh rujuk artikel di bawah. InsyaAllah pasti membantu korang membezakankan mana satu Minyak Herba Asma Mujarab Original.

Cara-cara mengenal Minyak Herba Asma Mujarab Asli Dan Original :-

Sebelum membeli pastikan ia sama di bawah hatta di depan botol mahupun di belakang botol (ada hologram QR code yang boleh di scan).

Minyak Herba Asma Mujarab Original ini, 

  • Tidak pernah tukar nama atau label baru.
  • Bukan yang telah di RnD semula tanpa kebenaran pemilik asal.
  • Kami tidak dikilangkan kerana menjaga kualiti herba asli.
  • 100 % LULUS ujian Pusat Akta Racun Negara Malaysia.
  • 100% kekal proses melalui HOMEMADE.
Untuk informasi pengguna, jangan tertipu dengan label dan sticker KKM.

Contoh Minyak Herba Asma Mujarab FAKE






Dah kenalpasti cara nak bezakan produk asli dan orginal. Pasti pengguna nak juga tahu keberkesanan produk tersebut. Cik akak berani cakap produk ni memang 1001 satu produk bumiputera yang terjamin 100% keberkesanannya. Lihat testimoni dan pengalaman pengguna terhadap Minyak Herba Asma Mujarab.





Untuk mendapatkan kepastian tentang produk ini. Korang boleh rujuk pautan blog dan facebook seperti tertera di bawah :



Sebarang pembelian atau pertanyaan tentang produk boleh hubungi : 

Encik Hafis - 0134806787 (Bahagian Pemasaran)

Puan Nurul - 0176239935 (Produk Owner)


Post a Comment

  1. Ehhh apasal owner dan laman web berbeza dgn penganjur contest seo hari tu? saya confius lah..dalam website penganjur tempoh hari ada cerita benda ni..harap tk merumitkan keadaan..

    ReplyDelete


Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

 
Top