Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Tuesday, January 10, 2017

Lara Aishah Episod 97 Minggu Akhir

♥ Assalamualaikum ♥

Lara Aishah Episod 97 Minggu Akhir


Pasti ramai yang follow drama ni. Sebab drama ni memang drama yang tak habis-habis dengan adegan bunuh membunuh. Seram pula nonton. Memang terbaik lah drama adaptasi telenovela la loba nie. Sekali ditayang sanggup peminat follow sampai habis episod. Giler berhantu drama gandingan terajui bersama Fasha Sandha dan Nazim Othman. Minggu depan dah minggu akhir drama ni. Korang setkan temujanji awal2. Cik akak follow gak drama nie..melekat dah depan tv..hahahLara Aishah Episod 96 Tonton Online Full Episod 

Drama adaptasi drama telenovela la loba ini bakal melabuhkan tirainya pada minggu hadapan. Drama berantaian yang mempunyai 100 episod ini adalah drama pilihan penonton. Saksikan kesinambungan kisah kehidupan Aishah.


Lara Aishah Episod 98 Tonton Minggu Akhir

Lara Aishah Episod 99 Tonton Minggu Akhir

Lara Aishah Episod 100 Tonton Episod Akhir

Sinopsis Lara Aishah : Mengisahkan tentang dua wanita iaitu Aishah (Fasha Sandha) yang berjuang untuk menyelamatkan pasar tempatan dari dirobohkan oleh sebuah korporasi hanya untuk jatuh cinta dengan pewaris korporasi tersebut, dan kisah Zurin (Jasmin Hamid), seorang ibu yang dipenjarakan selama 27 tahun dan ingin mencari anak kandungnya yang telah diculik semasa kecil.
Zurin telah dituduh dan dipenjara di luar negara atas kesalahan yang tidak dilakukannya hasil konspirasi Cik Puan Marina (Dian P Ramlee), bekas ibu mertuanya sendiri yang marahkan anaknya Dato’ Nazri (Dato’ Eizlan Yusof) kerana telah berkahwin dengan wanita daripada keluarga miskin. Setelah 27 tahun Zurin bakal dilepaskan, dia mendapat tahu bahawa anaknya sebenarnya masih hidup. Bermulalah hidup Zurin mencari anak kandungnya dan membalas dendam kepada keluarga Dato’ Nazri atas dosa mereka.
Aishah ialah seorang gadis yang yang baik dan dibesarkan oleh Muiz (Fadil Dani), di persekitaran yang serba kekurangan. Dia bekerja di pasar dan terkenal dengan sifat panas baran. Pada suatu hari berita tentang tanah pasar yang bakal diambil semula oleh pemilik telah membuatkan Aishah bertekak lidah dengan Dato’ Nazri, anak kepada pemilik tanah tersebut.
Pertembungan mereka juga menemukan Aishah dengan Iskandar (Nazim Othman), waris keluarga Dato’ Nazri yang menipu Aishah, menyatakan yang dia hanya merupakan seorang mekanik yang miskin lalu membawa kepada hubungan romantik Aishah dan Iskandar. Dalam masa yang sama, Cik Puan Marina ingin Iskandar berkahwin dengan Felisha (Sasqia Dahuri) dan sanggup melakukan apa sahaja untuk memusnahkan Aishah. Kehadiran Zack (Shah Jaszle) yang merupakan bekas kekasih Aishah juga merumitkan lagi keadaan.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN