♥ Assalamualaikum ♥

Biar Aku Jadi Penunggu Episod 15 - Geram Dengan Watak Damia

Melayan memang melayan. Drama ni cik akak follow setiap minggu memang follow. Tak follow kang termiss lak..haha..walaupun drama nie agak sentap sikit plot ceritanya tapi cik akak gigih juga follow. Dah episod 15, plot pun makin lama buat cik akak geram.


Geram dengan watak damia. Dah cerai nak gak balik. Motif bukan cinta tapi nak selindungkan perut yang memboyot..geram cik akak..

Yang si ifaat lak memang payah lah nak bawa bincang..haha...afeef sama juga. Sama keras kepala. Adoi gene lah nak aman bahagia kalau tak tolak ansur. Gaduh boleh lah gaduh. Tapi jangan lah bermasam muka.

Cik akak tahu korang tak sempat gak nak melayan drama ni. Apa kata korang tonton online je »» Biar Aku Jadi Penunggu Episod 15 . Korang boleh je klik pautan link tersebut.

Post a Comment

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

 
Top