♥ Assalamualaikum ♥

Betul Ke....Tulis Blog Boleh Jana 10K Sebulan

Percaya tak percaya korang mesti gak percaya. Sebab cik akak menulis atas fakta yang cik akak lalui. Wah dah macam blogger femes lah dah. Kita blogger suam-suam kuku pun boleh jana duit sampai cecah 10K sebulan. Rugi tak nak jadi blogger. 


Hidup memilih jadi blogger perlukan motivasi yang kental. Jangan fizikal je segak tapi mental tipis. Sebab dunia blogging buka kita je hidup. Seluruh pelusuk dunia ada penulis blog. Jadi bersainglah secara sihat. Raihlah rezeki dengan cara anda tersendiri. Jangan lah mendatang marah blogger lain. ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Mungkin meraih income dari menulis blog ni belum tentu dapat. Yang penting korang usaha lah. Rezeki tak bergolek kalau korang tak cari. Wah berfalsafah pula dah. 

Kalau nak maju macam kami. Boleh lah jadi blogger macam kami. Macam-macam korang boleh buat. Bila korang jadi blogger. Jual ebook boleh,review produk boleh dan beriklan pun boleh. Nah cik akak dah cakap. Memang mudah nak jana duit sampai 10K sebulan. Syaratnya mudah je....usaha,doa dan tawakal. 


Post a Comment

  1. betul tu.. yang penting doa, usaha dan tawakkal :)

    jemput join contest ye :)
    http://www.syahirahvaliant.com/2016/12/contest-menangi-percutian-ke-suria.html

    ReplyDelete
  2. Memang boleh pun.. kalau usaha dan konsisten.. kalau hangat2 tai ayam memang susah sikit. Betul tak?

    ReplyDelete
  3. Tak mustahil cik akak..mungkin komen kat facebook tu nampak mcm gurauan tapi mana lah tau dimakbulkan doa dan dimurahkan rezeki :)

    ReplyDelete
  4. rezeki ada di mana yang penting jangan takut mencuba

    ReplyDelete


Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

 
Top