Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Sunday, December 11, 2016

Filem Selfie Suara Kubur - Filem Seram

♥ Assalamualaikum ♥

Filem Selfie Suara Kubur - Filem Seram 

Filem Selfie Suara Kubur ni pernah ditayangkan pada tahun 2015. Terlepas nonton apa kata korang buka astro channel 131 kalau tak salah cik akak..dah bersiaran jam 10.00 malam.Sinopsis Selfie Suara Kubur - Mengisahkan seorang perempuan tua, Mak Jah yang tinggal di kawasan terpencil. 

Dia sering diganggu dengan suara kanak-kanak yang bermain-main di halaman rumahnya, termasuklah kejadian pelik seperti makanan di dapurnya tiba-tiba berselerak serta dinding di dalam biliknya diconteng dengan lukisan pelik sedangkan dia hanya tinggal berseorangan di rumahnya. 

Dia kemudiannya menyedari dia sedang diperhatikan oleh ‘sesuatu’ apabila dia mendapati gambar selfie dalam telefon bimbitnya, tidak pernah diambil olehnya sendiri. 

Pada masa sama, Mak Jah pernah terlihat beberapa lelaki yang tidak dikenali berada di kawasan semak belakang rumahnya untuk membuang sisa-sisa buangan. Apa yang berlaku sebenarnya. Apa yang hendak disampaikan oleh suara kanak-kanak itu. Terjawabkah misteri tersebut, saksikan filem Selfie Suara Kubur - TONTON ONLINE.

2 comments:

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN