Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Friday, November 11, 2016

Sinopsis The Legend Of Blue Sea

♥ Assalamualaikum ♥

Sinopsis The Legend Of Blue Sea

Bakal bersiaran pada 17 November 2016 ini. Peminat drama korea. Cepat tanda kalender korang..hihi..cik akak tak follow drama korea.



Diilhamkan oleh legenda Joseon klasik dari koleksi pertama cerita sejarah tidak rasmi Korea tentang seorang nelayan yang menangkap dan melepaskan ikan duyung, drama ini menceritakan kisah cinta diantara anak keluarga bangsawan semasa era Joseon, Dam-lim (Lee Min-ho) dan ikan duyung, Shim Chung (Jun Ji-hyun)

4 comments:

  1. hehehehe...sinopsis dah okay...cuma salah gambar je kak...sbb hero Lee Min Ho :)

    ReplyDelete
  2. waaaaaa, makin bertambah list lah lepas ni, king louis, k2, the man living in our house.. huhu

    www.neezalife.com

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN