Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90
loading...

Tuesday, November 8, 2016

Nak Story Pasal Anak...Makcik Mana Ada Anak..

♥ Assalamualaikum ♥

Nak Story Pasal Anak...Makcik Mana Ada Anak..

Tertiba je cik akak, tak ada taufan terus je bercakap soal anak. Ni mesti kes dapat pampers mamypoko yang masih tak boleh move on..haha..Rasa teruja lah, bila cik akak dapat story pasal anak. 


Kalau ada anak sendiri. Boleh beli baju baby banyak-banyak. Moga Allah makbulkan doa makcik dapat baby sendiri. Dengan syarat makcik kena carik calon suami...hihi..calon suami masih cari penanda aras. Tu pasal tak sampai-sampai.

Jejalan ke sana sini...rakan blogger yang bergelar mummy. Dok riuh story pasal anak. Cik akak dah tak ada anak. Mesti story pasal minat..haha..ambil kau cik akak update pasal drama melayu. Sebab sekarang adik-adik cik akak dah  lupa dataran. Asyik kemaruk dengan drama korea..haha..

Ni...temenung...bila cik akak nak story pasal anak...pasal baby...Ya Allah...anda tertulis jodohku...biarlah ku rasai menjadi seorang ibu. Alamak sedih pula entri cik akak..haha..

5 comments:

  1. Insyaallah nanti cik akak dah berjodoh nanti..Kena sabar dan banyak2 berdoa ya..Kak lya doakan Cik akak bertemu jodoh yg baik2..aamin aamin ..

    ReplyDelete
  2. Aminnnnn. inshaAllah tak lama lagi dah tu. Semoga cik abang jodoh cik akak dunia akhirat.

    ReplyDelete
  3. Insya Allah.. mummy blogger macam I pun jarang tulis pasal anak kat blog dah hehehe

    ReplyDelete
  4. Kita pun x da lgi rezki ank, nak crita gi mna

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN