Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90
loading...

Wednesday, November 16, 2016

MamyPoko Pampers Pilihan No.1 Para Ibu Di Seluruh Negara

♥ Assalamualaikum ♥

MamyPoko Pampers Pilihan No.1 Para Ibu Di Seluruh Negara


Sebut je MamyPoko, semua para ibu kenal. Wah hebat penangan MamyPoko ni kan. Sekali sebut je dah kenal. Biasalah produk pilihan no.1 ibu-ibu di negara Jepun. Ahh..baru korang tahu, bukan ibu-ibu je memilih produk MamyPoko, tapi cik akak pun tak terkecuali membuat pilihan yang sama. Sebab produk ni memang terbaik untuk bayi anda.
Produk yang direka dengan rekaan corak yang sangat menarik. Malahan kualiti pampers pun amat lembut dan nipis. Biarpun nipis tapi tidak mengalami kebocoran untuk tempoh yang lama. Memang pilihan terbaik untuk anak-anak korang. Harga memang agak di luar jangkaan anda. Tapi di Lazada Malaysia korang boleh beli secara kombo dengan harga yang paling murah. Percaya tak percaya korang boleh rujuk pautan LINK INI untuk informasi produk dan LINK INI untuk pembelian.  

Antara keistimewaan MamyPoko ini ialah 


  1. Mempunyai lapisan selembut sutera yang lembut pada kulit.
  2. Kedutan bergetah semuat badan. Bayi dibalut lembut tanpa terlalu ketat di pinggang dan peha.
  3. Mempunyai pelekat lembut dan boleh dipasang berulang kali.
  4. lapisan berliang udara.
  5. Mempunyai petanda kebasahan untuk mengelakkan najis lembut dari kebocoran.
  6. Corak yang menarik.
  7. Tahan kebocoran untuk jangka masa yang yang lama (12 Jam).
Sebagai seorang ibu, keselesaan dan ketenangan bayi anda adalah tanggungjawab anda. Tak kan nak biarkan punggung anak korang merah dan dijangkiti bakteria kan. Tak payah fikir panjang....cik akak syorkan para ibu-ibu memilih produk MamyPoko untuk anak-anak korang. Tak salah berbelanja lebih sikit demi keselesaan dan kesihatan anak korang kan.



Keselesaan, ketenangan dan kesihatan bayi itu wajib dititik beratkan. Biar berbelanja lebih yang penting kesihatan kulit anak anda tidak terjejas. Sekarang nie Lazada Malaysia tengah buat promosi besar-besaran. Korang boleh guna kupon di atas. Tapi hanya untuk pelanggan yang baru sahaja. Jom pakat pilih produk MamyPoko dan boleh klik pautan INI untuk pembelian anda. Lazada Malaysia memang shopping online yang wajib korang follow.


Shopping di Lazada MalaysiaKLIK SINI

9 comments:

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN