Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Wednesday, November 30, 2016

Lara Cinta Ameena Episod 1 - Tonton Full Episod (Samarinda TV3)

♥ Assalamualaikum ♥

Lara Cinta Ameena Episod 1 - Tonton Full Episod (Samarinda TV3)

Kali pertama digandingkan, adakah drama Lara Cinta Ameena akan menjadi ranking pilihan penonton. Bagi cik akak, drama slot samarinda bersiaran di tv3 tidak pernah mengecewakan peminat. Cik akak menonton ke..haha..jawapan memang tak. Cuma cik akak ada rakam. Kalau ada kelapangan. InsyaAllah akan follow juga drama ini. Gandingan Raja Afiq dan Tiz Zaqyah. Drama ini penuh dengan konflik keluarga. Kebencian yang akhirnya memusnahkan ikatan perkahwinan. Wow...mampukah drama ini sehebat drama Patahnya Sebelah Sayap...ikuti kisah konflik percintaaan dan keluarga dalam drama Lara Cinta Ameena

Sinopsis Lara Cinta Ameena :
Kebahagiaan yang dibina Radhuan dan Ameena cuma seketika. Perkahwinan mereka terlerai disebabkan orang ketiga iaitu Pn Kirana -Ibu Radhuan sendiri. Ameena melarikan diri ke Sabah. Radhuan berjumpa dengan Ezzaty di showroom kereta miliknya. Perkenalan itu mengisi kesepian yang ditinggalkan Ameena. 

Radhuan dan Ezzaty berkahwin. Namun, rasa cinta diharapkan di balas dengan tuba. Ezzaty mempunyai muslihat tersendiri. Dia curang dengan menjalin hubungan dengan Arshad.

Keadaan itu memaksa Ameena pulang semula ke Kuala Lumpur. Dia cuba membantu bekas suaminya itu, apatah lagi mereka juga mempunyai anak bersama.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN