Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90
loading...

Saturday, November 26, 2016

Kecoh!! Jangan Bandingkan Gaun Kahwin Saya Dengan Gaun Amyra Rosli - Anzalna

♥ Assalamualaikum ♥

Kecoh!! Jangan Bandingkan Gaun Kahwin Saya Dengan Gaun Amyra Rosli - Anzalna

Untung kalau kawen gaun kawen pun popular..haha..habislah lah..gaun kawen pun nak kecoh. Bukan gaun yang bagi kebahagiaan pada kita. Apa yang penting, jaga ikatan perkahwinan itu dengan sebaiknya. Bila gaun kawen dibandingkan..haha..cik akak pun terjebak...nak tahu perkembangan lanjut..korang pergi google lah.

Video Gaun kawen Amyra dan Anzalna

Biasalah artis, benda kecik pun nak kecoh. Kita yang tengok je ni kadang naik rimas lah. Biasalah artis kawen, penaja keliling pinggang. Semua mahu jadi sponser.

Bila kita kawen, guna duit sendiri pun tak kecoh. Cukup syarat...semua...alhamdulillah yg penting majlis selesai dan tetamu cukup makan..hahaha...

Pasal baju kawen.,,,kita guna ke mampu milik. Hidup mesti bersederhana...biar berkat perkahwinan. Cik akak bukan nak cemburu ke apa. Tapi tak berbaloi kecoh pasal gaun kawen..haha...

Macam-macam je kan...

Abg...nanti kita kawen buat gaun gini gak..mampus hahaha..

8 comments:

  1. Episod baru selepas berkahwin itu lebih perlu difokuskan..

    ReplyDelete
  2. salam singgah dik
    macam2 je cerita artis ni kan gaun kawin pun jadi topik hangat

    ReplyDelete
  3. org sponsor boleh la haha adui retis2 benda camni pn nk kecoh

    ReplyDelete
  4. time kawen bukan main mewah. jgn nnt dah kawen botak kepala sudah. :)

    ReplyDelete
  5. Cik Rose tak boleh move on lagi dengan gaun Anzalna. Sweet. hihihi

    ReplyDelete
  6. hahah pasal gaun kahwin pun nak kecoh...ekeke

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN