Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90
loading...

Friday, November 4, 2016

Inilah Rahsia Cik Akak Dapat Pageview Harian 10K

♥ Assalamualaikum ♥

Inilah Rahsia Cik Akak Dapat Pageview Harian 10K

Korang ingat cik akak dapat pageview harian ni kena duduk sembang kedai kopi ke. Memang tak lah jawapan cik akak. Setiap hari cik akak buka blog. Pantau apa yang patut cik akak perbaiki. 



Bila blog kita dah hari-hari dapat berpuluh-puluh ribu semestinya blogger wajib pantau hari-hari. 

Rahsianya..

Sehari cik akak target 10K. Dah lepas target baru lega hati. Bagaimana nak dapatkan 10K sehari. Itulah persoalannya. Blog orang pun tak kenal. Nak singgah pun payah. 

Senang je...pergi blogwalking...

Dan tinggalkan komen...

Tu salah satu cara. Tapi blogger sekarang dah malas nak komen. Lebih banyak membaca dari komen. Korang agak lah. Macam cik akak. Singgah dan baca tapi tak komen sebab malas. Haha.

Sebenarnya rahsia cik akak dapat pageview blog 10K sehari ni. Cik akak perlu target. Satu jam cik akak mesti dapat view 1K. Payah kan. Memang payah tapi kita banyak usaha. Lepas target dah syukur.

Kekalkan tahap pageview 10K sehari. Itulah semangat cik akak rajin updates entri bila ada masa terluang.

Kita kan sibuk..

Masa berblog adalah amat terhad.

15 comments:

  1. ahaha... Betul la tu... saya ni pun sambil menunggu di kaunter sambil blog walking... kalau nak update.. update hehehe

    ReplyDelete
  2. wuhuuu..
    memang terbaik PV blog cik akak ni.
    tinggi melangit.

    ReplyDelete
  3. Wow....rahsia dia komen komen dan komen je ke yunk...ada rahsia lain dak...jeles ni.....hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..tu je...biasa gitu je..paling wink letak entri drama ke..review novel ke..tips ke..resepi ke

      Delete
  4. Skang ni dah kurang blogwalking. Mana yg sempat jer. Untunglah sehari 10k. Akk nak dpr 3K sehari pon payah :-(

    ReplyDelete
  5. nampak la usaha gigih cik akak ni. kena usaha mcm cik akak jugak. tapi susah sebab tak banyak masa. tpi sebenarnya tu alasan je. bukan tak ada masa pun. diri sendiri yang tak nak kan. hehehe

    ReplyDelete
  6. Gud luck kak..bukan senang nak dpt pv mcm ni

    ReplyDelete
  7. Memang mantap..alhamdulillah tahniah tau..tau..tau..

    ReplyDelete
  8. Ahahaha... Betul3x... LeYa pun dah kurang update blog and pageview pun sikit2 dah berkurangan.. Rasa macam nak up balik je zaman kegemilangan masa mula2 berblog...hehe..

    ReplyDelete
  9. Kmk 1000 pun sik sampe huhuhuu.

    ReplyDelete
  10. Tahniah cik akak..masa kita memang terhad dan sebab terhad tu juga la ciktie tak sempat nak update bagai hikhikhik

    ReplyDelete
  11. oh itu ke tips nye.. Insyaallah akan di praktik kan.. Thankz cik akak.. Muaxxxxxxxx...

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN