Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Saturday, November 5, 2016

Berbaju Ketat Dan Body Fit...Apa Komen Anda

♥ Assalamualaikum ♥

Berbaju Ketat Dan Body Fit...Apa Komen Anda

Suka pakai baju ketat dan nampak body. Konon nak tayang body cantik...body lawa....tapi..tak sedar diri jadi perhatian umum. Baju ketat dan body fit ni memang trading zaman sekarang..

Imej google

Kalau yang cantik body boleh lah jalan lagi. Yang ada suku-suku lipatan. Isk-isk memang taubat tau. Biar body tak cantik jangan jadi santapan umum. 

Cik akak yang bersaiz XS ni pun lebih selesa guna baju saiz M. Kan cik akak ni perasan bajet besar badan. Bukan apa, rimas pula nak pakai baju body fit. Rasa sesak je nafas..haha

Baju ketat body fit dah macam teletubiss...hihi..tapi teletubis ni comel bila pakai baju ketat body fit...kalau kita, nak kata comel memang tak lah. Pelahan-lahan didik hati dengan cara pemakaian kita. Tak boleh laju, slow-slow. Yang penting nekad tak mo dah pakai baju ketat tayang body...hihi

5 comments:

  1. Kalau jual produk pelansingan patut tak ketat metat ni cik akak? sebab org tgok penjual tu haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..ambil model yg sah-sah langsing...boleh lah jalan agaknya bisnes...minum teh halia ok gak..haha

      Delete
  2. Kita da trbiasa pkai bju longgar2 senang nak brgerak

    ReplyDelete
  3. Kita tgok org pakai bju ketat pun segan. apatah lagi kalau pakai dkt badan sendiri

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN