Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90
loading...

Sunday, November 13, 2016

Baca Novel Online Cinta Takkan Berakhir Bab 1 - Bab 28 Karya Sri Sarah

♥ Assalamualaikum ♥

Baca Novel Online Cinta Takkan Berakhir Bab 1 - Bab 28 Karya Sri Sarah


Baca Novel Online Cinta Takkan Berakhir Bab 1 - Bab 28 












Sinopsis Cinta Takkan Berakhir - Karya Sri Sarah :
Sombong? Bila masa dia sombong tak bertempat? Kalau dia suka senyum, nanti Izreen cakap dia kuat melayan perempuan pula. Itulah orang perempuan ni. Memang suka sangat fikir yang bukan-bukan. Senyum kata gatal, tak senyum kata sombong! – Adib Razlan
Rasa macam nak aje tanya who are you to judge me? Macamlah mereka pernah berjumpa atau berkenalan sebelum ini. Haish! Suka hati aje cakap dia lupa daratan! Kalau dia lupa daratan, dia takkan balik langsung ke Malaysia. Terus menetap di Ohio sampai reput dekat sana. Dia balik Malaysia pun sebab dia tak lupakan daratanlah. – Azara Fatiha
“Suruh driver teksi tu berhenti sekarang. I want you to get out from the taxi, tunggu I ambil you.”
“What?”
Azara terkejut besar mendengar kata-kata Razlan. Gila! Dia dah separuh perjalanan ke kondonya. Kalau tunggu Razlan, bila dia nak tukar baju? Badan dah melekit! Tak sanggup dah ni.
“You dengar apa I cakap tadi, Zara.”
“Saya tanya sebab terkejut. Raz, saya dah nak sampai rumah dah. Sejam lagi saya sampai office semula. Assalamualaikum.”
“Zara, I said stop right now!”
Benarkah cinta tak seharusnya memiliki? Jadi… katakan kepadaku, siapakah pemilik sebenar sekeping hatimu itu?

1 comment:

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN