Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Friday, November 11, 2016

Aku Sebenarnya Sibuk...Tapi Aku Sempat Lagi Buat Header Blog..haha

♥ Assalamualaikum ♥

Aku Sebenarnya Sibuk...Tapi Aku Sempat Lagi Buat Header Blog..haha


Dari pagi sampai balik je cik akak sibuk. Nak up entri pun cik akak tak sempat. Nak draf entri review pun. Memang sutuk je masa cik akak sekarang. Walaupun cik akak nampak aktif je blog. Tapi cik akak terpaksa curi masa untuk buat apa blog cik akak bernafas dan bernyawa. Nampak tak...cik akak tak kan biarlah blog mati tanpa nisan..haha
Dunia Cik Akak
inilah hasilnya...edit simple je..yang penting ok je bagi cik akak

Setelah setengah jam cik akak edit-edit benda ni. Alhamdulillah...akhirnya berjaya juga. Kalau ada software yang lebih mantap. Maybe header cik akak pun mantap..haha..Perasan. biarlah blog cik akak. Harap je bertahan cik akak guna header kali ni. Asyik tukar je..walaupun sibuk. Sempat lagi uruskan blog..haha Blog bikin aku sasau...kemaruk semua ada.

5 comments:

  1. Hahaha... ok lah tuh sempat juga siapkan header blog... LeYa pun nak update blog sekarang kene curi masa sikit.. Sama la busy je

    ReplyDelete
  2. cantik ja header cik akak ni. nice & simple!
    hahhaha. kan cik akak. blog buat kita jd sasau. :p

    ReplyDelete
  3. Sempat buat header tu kira ok lah, nak buat header senang tapi nak fikirnya lama... haha

    ReplyDelete
  4. Bila dah mula edit mmg macam susah nak stop..

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN