Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90
loading...

Sunday, October 16, 2016

Sekarang..Hanya Mampu Tengok Gambar..Iphone 7 dan Iphone 7 Plus Memang Mahal.....

♥ Assalamualaikum ♥

Sekarang..Hanya Mampu Tengok Gambar..Iphone 7 dan Iphone 7 Plus Memang Mahal.....

Mengidamkan barangan mahal memang rutin cik akak...targat..misi..memang satu peluang untuk cik akak berjimat cermat....bukan tak mampu beli sekarang..tapi kalau beli sekarang...nampak gayanya kena ikat perut.....haha


Imej google...

Sebelum ni cik akak tak pandang pun brand Apple ni..walaupun berhajat sangat...kena juga fikir bajet untuk keperluan lain....

Harga...rm3199...mahal kan....tapi masih boleh beli..kalau buat saving..haha..saving semata-mata nak beli phone mahal wei...haha..gila kemaruk dengan iphone....

Bila dah terjebak dengan barangan mahal..nak cakap lebih pun susah..haha...nampak sangat membazir.. Tapi....itu satu kepuasan bagi cik akak....gila betul kalau dah kemaruk....

Tak fikir pun benda lain....haha...sabarlah..nanti dah cukup duit..kita beli lah seketul...aummm..

7 comments:

  1. Bagi kmk memang sik berbaloi mun mok spend sampei 3k beli semata mata mok beli iphone 7. Banyak agik barang laen boleh dibeli dengan duit banyak ya. Utamakan keperluan bukan kemahuan. Jangan setegal nafsu, poket binasa jadi mangsa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..yalah bena tek...tapi dah teringin bena..haha

      Delete
  2. tiba-tiba terpandang warna pink tu...
    haaisshhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha mesti pink lover nih...nak yg gold tuh..eh?? hahha..

      Delete
  3. hehe...cer cakap sape je yg xbehajat nak miliki ip7 nih...
    tp kan bg sy la baik sy buat saving beli audiq7 dari beli ip7...kahkahkah

    hehe..impianku nak miliki audiq7..doakan ku jgk..kita semua sentiasa digandakan dan diluaskan rezeki...xmustahil pun nk miliki brg mahal2 ni...klu dah rezeki kita free pun blh dapat..Allah kan ada..doa byk2 jum...=) =)

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN