Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Monday, October 24, 2016

Korang Pasti Terlebih Teruja...Inilah Duit Terkumpul Akaun Nuffnang Cik Akak

♥ Assalamualaikum ♥

Korang Pasti Terlebih Teruja...Inilah Duit Terkumpul Akaun Nuffnang Cik Akak

Tajuk kemain lagi hangat..haha..pasti lepas ramai blogger yang mengamuk dan kecam entri cik akak...tajuk lebih hangit dari entri..

Terkini...inilah jumlah duit nuffnang cik akak..



Macam orang dapat beribu-ribu je cik akak ni kan..maka duit nuffnang..nak cashout pun tak lepas lagi..haha..teruja je lebih..sebab...dalam tempoh sebulan..duit nuffnang cik akak dah boleh cashout..

Teruja je lebih...duit nuffnang bulan lepas pun tak dibayar lagi...tak pe..rezeki tak kan kemana..

Selama menepek iklan nuffnang kat blog ni selama 3 tahun..dapat juga cik akak 2K lebih pendapatannya...cukup untuk shopping..haha..

Tak habis2 shopping...saving bila lagi nak buat..

Duit nuffnang terkini...dapat rm150++...tu pun cpuv masih status on going..kalau status kredit..penuhlah tabungan cik akak..

Alhamdulillah..makseh blogger yg sudi klik..sudi singgah...kepada pengunjung misteri..jangan serik singgah blog cik akak..haha

8 comments:

  1. Murah rezki akak dgn nuffnang, x lma lgi blh lgi cashout

    ReplyDelete
  2. Wow, teruskan usaha cik akak...rezeki bertambah2 skrg ni kan hehe

    ReplyDelete
  3. Teruskan usaha cik akak. Teruskan bagi semangt dkt kami :)

    ReplyDelete
  4. duit bukan segala-galanya tetapi segala-galanya perlukan duit waima cinta sekali pun..

    nak ajak awek makan sugarbun perlukan RM5O..

    tak de duit mana nak korek kecuali blogger ada income dari nuffnang

    ReplyDelete
  5. Salam awk... im back.,. Bestnya dpt hasil dr nuffnang kan. Sy da lama xaktif blog ni. Alepas ni nak aktif blaoag. Boleh dapat hadiah dr nuffnang jg ehhee. Btw jom ke blog sy, sh ada buat contest tau... hadiah menarik youuuu... hehhehe

    ReplyDelete
  6. Cashout nuffnang minimum berapa ya sis?

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN