Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Sunday, October 2, 2016

Korang Nak Tahu Tak....Duit Nuffnang Nie Makcik Nak beli Apa...

♥ Assalamualaikum ♥

Korang Nak Tahu Tak....Duit Nuffnang Nie Makcik Nak beli Apa...

Duit nuffnang...banyak duit kau cik akak..haha..ye dah lama kumpul..nak guna gaji memang tak lah jawabnya...tapi duit cashout nuffnang nie memang cik akak nak beli jam baby G Casio..haha...sentap tak sentap korang..duit cik akak..


Dah lama berhajat..dapat seketul pun jadi..kalau dapat berketul-ketul lagi best..maklumlah kita bajet pun cukup makan je..nak berbeli barangan mahal kenalah fikir duit cukup ke tidak...

InsyaAllah...ada rezeki nuffnang..cik akak beli lah jam nie..sekarang nie..cik akak mampu tengok je lah....



4 comments:

  1. Mhl jam tu, hope jahat akak trcapai.kita da lma x pkai jam huhu

    ReplyDelete
  2. Thnks kak msh simpan blog kita kat bloglist. Maaf da lma x brkunjung

    ReplyDelete
  3. Mahal ehh..kalau join affiliate lazada best ni, link kan terus widget tu hehe

    ReplyDelete
  4. Juling mata kita tgok total earnings tu :') hoping cik akak dpt beli jam casio baby g tu aminn

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN