Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90
loading...

Sunday, October 16, 2016

Harga Iphone 7 & Iphone 7 Plus Di Malaysia - RM3199 Hingga RM3699

♥ Assalamualaikum ♥

Harga Iphone 7 & Iphone 7 Plus Di Malaysia - RM3199 Hingga RM3699

Tak habis lagi cik akak survei harga iphone ni kan...Mahal betul..Tak pe..nak seribu daya.....mesti juga usaha...haha..

Imej google

Semak balik harga....mana lah tahu dapat harga murah...haha...Nampak gayanya memang tak ada murah..

Harga Apple iPhone 7 dan 7 Plus di Malaysia, ia dijangka hadir dengan harga bermula RM3199 bagi Iphone 7 manakala Iphone 7 Plus berharga RM3699
Barangan mahal..harap kualiti tahan lasak...takut tak mampu nak servis..haha..sebab mahal...Abg selalu cakap...handphone mahal tu...syg jangan membazir..hahaha...lepas....soh cik akak beli iphone yg murah je..hahaha..

3 comments:

  1. Harga mahal sebab nilai duit kita dah merudum. Di Singapore, harga i phone 7 sekitar SGD 1,000 lebih. USA baru $600 lebih. Kalau convert dgn duit Malaysia... Meleleh ayor mate..

    ReplyDelete
  2. tak survey lg pasal i7 ni ...nmpak best tp hrga dia pun best..huhu

    ReplyDelete
  3. Saya belum terfikir nak beli handphone mahal begini

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN