Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90
loading...

Sunday, October 2, 2016

Godaddy Apa Eh...Sugardaddy Mana Pula...

♥ Assalamualaikum ♥

Godaddy Apa Eh...Sugardaddy Mana Pula...

Entah apa entah...blogger cik akak tak tahu apa itu godaddy...ingatkan daddy mana...sugardaddy mana..hahaha...cik akak positif lah sikit..nie tak....Hero Borneo Team asyik sebut je godaddy haha....ingatkan nak buli cik akak..


Tak puas hati..tanya balik..godaddy apa benda eh..haha..pastinya blogger ketawa pecah perut..cik akak tak kenal godaddy..sah...sah...hidup dengan dunia sendiri.....

Bila daftarkan diri dalam Hero Borneo Team macam-macam ilmu cik akak dapat...walaupun kadangkala..kes buli tetap ada..tapi tu semua hanya gurauan semata-mata...dalam team nie...hanya cik akak sorang je ladies ok...lepas tu semua lelaki..tapi dia orang tetap layan cik akak macam family sendiri....

Godaddy....oh..laman web tempat beli domain..haha...sengal...panjang ohhh cik akak..

InsyaAllah..blog genap 4 tahun nanti..cik akak nak tukar guna domain sendiri...aumm..aumm...insyaAllah...dalam jangka masa terdekat ni cik akak nak buat giveaway...hihi..tunggu cik akak rajin...

3 comments:

  1. alahi malam2 nampak air ni..haritu minum wanda coffee sedp pulak

    ReplyDelete
  2. Itu baru Godaddy..ada banyak lagi sebenarnya..tak pe..kita dalam satu Team memang learn something from each other...dah merapu dah english saya.

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN