Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90
loading...

Wednesday, October 19, 2016

Fesyen Baju Korea Nie Cik Akak Minat...Kenapalah Mahal Sangat...

♥ Assalamualaikum ♥

Fesyen Baju Korea Nie Cik Akak Minat...Kenapalah Mahal Sangat...


Lawa baju nie...alamak..bila tengok harga..bling-bling mata makcik nie...isk...isk..mahal betul...kira-kira bajet....tak pe tunggu Bonus Penjawat Awam 2016 baru beli..haha...ye ke kalau ada rezeki dapat bonus....

Berkenan..Tapi mahal betul...haha
 Cik akak screenshot dari laman ezbuy Malaysia...selalu tengok blogger update pasal berbelanja di ezbuy nie...harga kira murah...tapi bila cik akak tengok harga baju nie...mak aii...tang mana murahnya...satu baju je dah dekat seratus..

Mana cik akak nak cari yang murah..kalau dapat yang murah....boleh beli berpasang-pasang...Baju ni sepasang dah beratus....
lawa...memang berkenan
Kalau nak cuci mata...boleh je layan laman web ezbuy Malaysia nie...baju baby comel-comel je

7 comments:

  1. ISh
    1 T-shirt camni pun RM80++.. TAk logik la..

    ReplyDelete
  2. EZBUY amik barang daripada China..that's y ianya mahal cik akak..huhu..sbnrnya ada benda yg murah..tp kena rajin godek :)

    ReplyDelete
  3. Salam singgah sini cik akak....mahalnya cik akak...

    ReplyDelete
  4. Cik Nur ada kawan beli baju direct dari cina... murah betol..

    ReplyDelete
  5. homaii...mahalnya..baik beli baju kat butik sini je kalau beli harga tu kat online kan...tapi baju tu memang cantik..kalau akak baju2 korea ni confirm tak muat...

    ReplyDelete
  6. Ezbuy ni dia ada masa masa yang kadang tu murah sampai tak masuk akal.. hehe.. ushar time ada sales...kena rajin belek belek..

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN