Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90
loading...

Saturday, September 24, 2016

Waktu Subur Suami Dianggarkan Pada Jam 4.00 pagi Hingga 7.00 pagi

♥ Assalamualaikum ♥

Waktu Subur Suami Dianggarkan Pada Jam 4.00 pagi Hingga 7.00 pagi
Maaf lah andai entri ini nampak 18sx. Tapi ini cuma untuk pengetahuan dan pembelajaran sesi kelambu bagi yang baru berkahwin ataupun yg ingin mendirikan rumah tangga...haha..wah cik akak ayat tak berlapis-lapis ye...jangan kecam cik akak..

Siapa yang tak inginkan zuriat sendiri kan...cuma rezeki kita masih menjadi rahsia Allah..tak salah usaha...tak salah iktihar...tak salah mencuba...

Pengetahuan itu penting..tak kan main bedal je kan...kenali waktu subur si suami...dan kenali juga bila waktu subur si isteri..melayari bahtera nikmat suami isteri bukan semata-mata gitu-gitu je..tapi yg penting ilmu...jangan main bercucuk tanam tanpa baja ye sayang...sebab hasilnya takut tak menjadi..haha...bahasa cik akak..bahasa kiasan..harap faham...

Menginginkan zuriat...cuba praktikal dan bercucuk tanam jam 4.oo pagi hingga 7.00 pagi..waktu tu memang dianggarkan si jantan tengah aktif...subur gitu lah mengikut sumber..haha..

Waktu subur si suami dan si isteri perlu dititikberatkan...agar ia membuahkan hasil..haha...adeh..adeh...insyaAllah..jangan lupa....nawaitu ye....ikhlas pada isteri...ikhlas pada suami...insyaAllah...Allah sentiasa membantu.....

5 comments:

  1. sesiapa yang sedang ttc tu bolehlah mencuba... thank you for sharing cik akak...

    ReplyDelete
  2. alamak bestnya..saya dah tiga cahaya mata..dan belum plan nak tambah lagi

    ReplyDelete
  3. Yes bagi sape yg nak pregnen, something good to read ni.
    And praktik :-) hi hi...

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN