Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Thursday, September 22, 2016

Shopping Di Lazada & Zalora Cik Akak Dapat Duit RM23.09 Melalui ShopBack

♥ Assalamualaikum ♥

Shopping Di Lazada & Zalora Cik Akak Dapat Duit RM23.09 Melalui ShopBack


Giler kentang cik akak tak nak berbeli guna laman web ShopBack. Terkini pendapatan ShopBack cik akak dah RM23.09. Alhamdulillah berbelanja 4 kali. Walaupun tak banyak. Tapi dah kira rezeki cik akak balik kan. Cik akak dapat barang...lepas tu dapat duit. 


Status masih pending...haha...kena tunggu 60 hari - 75 hari dari tarikh pembelian barulah status tu berubah. Tak apa...yang ni dah kira buat untuk tabungan cik akak...sikit sebanyak membantu cik akak menabung. 

Mesti tertanya-tanya....betul ke boleh dapat duit balik...Buktinya korang baca sendiri           >>>Dapat Bonus RM400 : Syok Giler Dapat Duit Raya Dengan ShopBack!
Entri tu adalah pengalaman seorang rakan blogger. Pendaftaran PERCUMA >>>DAFTAR SHOPBACK PERCUMA. Percuma dan dapat duit...Korang rebutlah peluang berbelanja online dengan ShopBack.

Ini antara laman web yang korang boleh terjah dan shopping guna ShopBack. Terdapat 500 laman web. Cik akak screenshot sebahagian sahaja. Nak booking tiket kapal terbang pun boleh. Tempahan hotel pun boleh...memang berbaloi...Guna duit sendiri bayar...Lepas dapat lagi duit. 



Laman web untuk gadis-gadis yang minat makeup bagai pun ada...

>>DAFTAR SHOPBACK PERCUMA>>

3 comments:

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN