Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90
loading...

Tuesday, September 20, 2016

Sebenarnya Sukar Nak Tingkatkan Pageview Blog - 30K View Sehari

♥ Assalamualaikum ♥

Sebenarnya Sukar Nak Tingkatkan Pageview Blog - 30K View Sehari


Tajuk cik akak bukan main lagi hangat..hihi..senyum simpul cik akak nak reka tajuk gempak gini. Tapi realitinya, nak capai target 30K view sehari memang payah. Lebih-lebih lagi blog cik akak yang suam kuku harimau ni. Tak payah nak perasan lebih.



Serius aku cemburu tengok blogger ibu-ibu mengandung yang impak viewnya sangat mengujakan. Adakah sebab mereka berdomain sendiri...haha..aku je yang masih terkontang kanting dengan blogspot. Berani ke cik akak berdomain sendiri. 

Kenapa begitu sukar untuk aku menubuhkan blog berdomain sendiri. Nak kata tak mampu...haha...Agak tak masuk akal. Tak pe..yang penting biar cik akak bersedia dari segi mental dan fizikal dulu...hahaha...

Tukar domain pun nak berdebar-debar...macam jumpa pertama kali dengan encik abang..haha...serius seram sejuk hujung jari kaki cik akak...haha...dup dap dup dap jantung tak boleh nak kata apa.....haha...dah depan mata...Ya Allah....hensemnya pakwe aku...haha...sampaikan cik akak terdiam seribu bahasa....apa yg cik akak merepek melalut ni...haha...sengaja...agar tak bosan baca entri cik akak.....

Encik abang...engkau jangan baca entri ini.,..haha

Sebenarnya Sukar Nak Tingkatkan Pageview Blog - 30K View Sehari. Cik akak tengok..pejam celik je ibu-ibu mengandung tingkat view blog mereka..haha..tapi cik akak...makan tak sempat...tidur tak sempat...melampau bajet cik akak bila bercerita.....Tup-tup....encik abang mesej "Syg...pergi tidur" hahaha.,....ada ke abang nak tegur cik akak tidur lewat..hahaha....Buang karan abang je....haha...bukan dengar kata orang pun cik akak nie.....Abang...terus buat tak de perasaan..Tegur tak tegur sama je...Ayat yang abang selalu cakap "Degil".



5 comments:

  1. Nak capai tahap ni lagi susah kan...dah capai tahap tu pula, nak terus maintain pun susah juga. Hihi...apa pun kena konsisten. Good luck sis (^^,)

    Regards,
    Yana Afi Mohamed

    ReplyDelete
  2. Memang bukan senang.. Yang pasti. Orang lain boleh, kita juga tentu boleh. Usaha!

    ReplyDelete
  3. all the best cik akak... ada rezeki tak kemana... insyaaAllah dapat tu 30k sekari

    ReplyDelete
  4. dasat nyer...kite nk dpt beriban pun x mampu :(

    ReplyDelete
  5. hehe. mungkin makan amsa untuk sampai ke tahap tu. sama-sama lah kita usaha ! :)

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN