Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90
loading...

Thursday, August 4, 2016

Beli Online Di Apple Toner - Pelbagai Pilihan Toner Untuk Printer Anda

♥ Assalamualaikum ♥

Beli Online Di Apple Toner - Pelbagai Pilihan Toner Untuk Printer Anda


Kerja pejabat banyak tertangguh gara-gara printer korang kehabisan toner… Tak payah risau, sekarang ni banyak laman web online yang menjual printer dan toner untuk printer korang. Pelbagai jenama yang di tawarkan dan harga pun berbaloi….Hanya 5 minit atau 10 minit untuk korang survei toner. Appletoner siapa tahu…Pernah dengar ke? Haa…Appletoner adalah laman web online yang menjual iaitu printer cartridges!. Inilah kali pertama saya dengar laman web online yang jual perbagai jenis toner dan printer…Serius sebelum nie…memang tak tahu ada laman web online yang jual barangan macam ni.

Bila buka Website Appletoner nie kemas and user friendly, takde nya nak fancy fancy memasal macam some local sites padahal menyusahkan pelanggan. Jadi essentially, mereka primarily focus to meet your daily household printing needs. Produk mereka dah sorted out in categories for easy finding, dan ada gak a solid search function as well. Type jer your brand and serial number and the site site nanti akan hasilkan a short list of the things you need. Yang paling best laman web Apple toner nie….korang boleh buka akaun tersendiri tau…nak amat mudah dan menjimatkan masa korang.

Apa yang menariknya laman web Appletoner nie…… Diorang provide both the original printing items and also compatible products for almost all of the mainstream office equipment and printing brands yang ada kat market. Tengok screenshot bawah nie for a quick glimpse on the long list of available printing devices yang diorang ada!




Nah…macam-macam ada kan…Kerja yang merumitkan boleh senang….Nak cari printer cartridges untuk Canon ada, nak cari ribbons pun ada, and even a few different laser printer types pun. Basically they focus more on the ink cartridges, offering yang original dan yang generic. Tapi mereka nie don’t actually jual fake products. The compatible printer ink yang diorang jual bukan yang re-filled atau remade nya items, but di manufacture by 3rd parties untuk meet the specifications and requirements of the intended printer brands. Diorang siap boleh nak guarantee the quality to match yang asli nya jugak. Confident benar.

“Original dan yang Generic” tu lah yang buat saya teruja…Biasalah kalau tak original..Memang mendatangkan masalah kepada kita. Kadangkala warna toner tidak menepati citarasa kita sebagai pelanggan. Hak pelanggan hak kita…Kita yang memilih..hihi..Serius saya syorkan pihak tuan/puan, singgah dan berbelanja di laman web Appletoner. Harga yang ditawarkan korang boleh pilih sendiri.

Service mereka cover satu Malaysia, and ada jugak buat next day delivery kalau within Klang Valley dan letak order before 2pm. Quite convenient for those yang tak nak have to keluar rumah semata-mata jer. Makin lama memang makin banyak products that are becoming more and more accessible online. Menyenangkan kerja.
So for you guys yang ada nak menyenangkan hidup, I recommend Appletoner. Quality pun bagus and the ink cartridges yang I beli from them sebelum nie takde any kind of problems pun. Memang satisfied.






4 comments:

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN