Jawatan Kosong, Panduan Temuduga, Panduan Bisnes Online, Tips & Petua, Infomasi, Lifestyle, Drama Online,Novel, Isu Semasa, Isu Panas, Colabration & Review

Artikel Terkini

Saturday, August 20, 2016

Produk SK II Memang Membantu Merawat Kulit Wajah Cik Akak

♥ Assalamualaikum ♥

Produk SK II Memang Membantu Merawat Kulit Wajah Cik Akak

Hari ini baru 3 hari cik akak guna Pelembab wajah SK II..nampaknya memang berhasil....memandang cleanser hari jumaat baru sampai...sebab cik akak order online kat lazada...cik akak beli yang sample comel tu je..hahaha..nak beli yg saiz besar..cik akak mana mampu..hahaha..



Harga alhamdulillah..korang pun boleh beli..tapi saiz kecil..hahaha..kenalah pandai berjimat kalau guna...cik akak guna dua kali sehari..hahaha..nampak tak penjimatan nya....pagi sekali...malam sekali..

Nak guna banyak kali..haha..karang habis pula...mana de duit nak beli lagi...tunggu gaji lah baru dapat beli balik...

Cik akak memang syorkan korang guna produk SK II ni...sebab keberkesanannya memang 100 peratus berkesan...

Kulit wajah cik akak..walaupun jarang ada jerawat...tapi.bintik hitam tetap ada..hihi...tak lah banyak...

Berapa hari cik akak guna produk SK II ni serius....bintik hitam dah hilang sikit demi sedikit....alhamdulillah memang tak rugi melabur beli produk mahal macam ni...

Lepas ni...nampak gayanya..kena setia dengan produk SK II...

Harga......cleanser tu...RM59.00 untuk dua sample....

Pelembab...rm128.00 - untuk dua sample...

Agak mahal kan...kecik je botol..tapi serius memang berkesan...

Bagi yang ada masalah kulit wajah...cubalah produk SK II.

4 comments:

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!