Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Tuesday, June 21, 2016

Pinless Shawl by Bokitta Hijab

♥ Assalamualaikum ♥
Pinless Shawl by Bokitta Hijab

Dah ada shawl untuk berhari raya. Tak lama lagi kita nak raya kan..Apa kata kita cari shawl yang mudah digayakan dan ringkas serta tidak memakan masa yang lama. Hanya 10 saat...kita pastinya aggun bergaya di pagi syawal ini. Rekaan yang ringkas dan amat mudah ini amat sesuai bagi golongan para wanita yang semestinya sibuk dengan rutin harian....

Pelbagai dan aneka jenis boleh dipilih....Sila rujuk laman web Bokitta Hijab online.




Jika anda menggemari koleksi pinless hijab, pastinya jenama Bokitta Hijab bukanlah sebuah jenama yang asing lagi untuk anda.Jenama hijab yang merupakan pelopor koleksi pinless hijab atau instant shawl di Malaysia ini mula diperkenalkan sejak beberapa tahun yang lalu dan kemudian terus menjadi fenomena di kalangan ramai wanita berhijab. Rekaan hijab yang cukup mudah dipakai dan praktikal ini mendapat ramai wanita moden yang bekerjaya terutama sekali bagi mereka yang sering kesuntukan masa. Apa yang paling menarik dan membezakan koleksi pinless hijab Bokitta ini dengan rekaan tudung yang lain adalah cara pemakaian hijab yang mudah tanpa memerlukan sebarang brooch dan pin tudung.




Rekaan yang sememangnya inovatif ini memudahkan semua wanita dan yang paling penting, menjimatkan masa. Kesemua koleksi pinless hijab ini terbahagi kepada dua bahagian iaitu bahagian inner dan bahagian shawl.Anda hanya perlu memakai inner pada terlebih dahulu dan kemudian sarungkan shawl yang telah siap dijahit membentuk lilitan yang kemas. Mudah bukan? Dengan hanya 10 saat anda sudah siap memakai hijab!





Bokitta Hijab online juga menyediakan 3 rekaan pinless hijab yang berlainan iaitu koleksi Voila!,koleksi Voila! Maxi dan koleksi Chic! Untuk koleksi Voila!, ia berukuran agak singkat dengan lilitan yang tidak terlalu panjang sama seperti koleksi Voila! Max tetapi dengan ukuran yang lebih labuh dan menutupi bahagian dada. Koleksi Chic! Pula mempunyai lilitan yang lebih panjang dengan rekaan yang menutupi keseluruhan bahagian dada si pemakai.

7 comments:

  1. Ada juga kawan² yg suka sgt pakai Bokitta nie...
    nieyl setakat nie belum nak try lagi..cuma skrg nie nak try neolafa..:)

    ReplyDelete
  2. Sepuluh sangat je dah siap?? WoW!

    ReplyDelete
  3. Sekarang mmg trend org pakai pinless & instant shawl.. Senang, cepat, mudah! Hehe..
    RosmizaAli.Com

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN