Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90
loading...

Thursday, June 9, 2016

Baca Novel Online : I'M Married At 17 - karya Ai Indah Bab 1 - Bab 10

♥ Assalamualaikum ♥

Baca Novel Online : I'M Married At 17 - karya Ai Indah Bab 1 - Bab 10

Novel ini belum ada lagi di pasaran. Lepas baca 10 bab kesemuanya..Alamak memang cik akak jatuh cinta dengan Ustaz Syed Saiful dan Aisyah. Umur 17 tahun, Aisyah sudah bergelar isteri orang. Olahan jalan cerita yang buat cik akak feeling love..hahaha...memang menarik sentuhan Penulis Ai Indah ini. Terasa tak sabar nak novel nie dibukukan dan dijual di pasaran.....

Rugi tak baca...serius cik akak suka....

Baca Novel Online : I'M Married At 17 - karya Ai Indah 

Sinopsis I'M Married At 17
Prolog  I'M Married At 17
I'M Married At 17 Bab 1
I'M Married At 17 Bab 2
I'M Married At 17 Bab 3
I'M Married At 17 Bab 4
I'M Married At 17 Bab 5
I'M Married At 17 Bab 6
I'M Married At 17 Bab 7
I'M Married At 17 Bab 8
I'M Married At 17 Bab 9
I'M Married At 17 Bab 10
Pesanan Admin : Nak baca Klik Setiap Bab 

4 comments:

  1. Wahh adik beradik tiri ? Menarik ni. 1st time tau ada novel cerita mcm ni jugak. kena baca ni.Ain klik2 jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Really? First time? Moga-moga anda suka la ye dengan cerita yang tak seberapa ni. :) Versi yang admin bagi tu.. belum edit tau. Kalau nak yang self-edit, boleh klik di laman web ni ---> http://ilham.karangkraf.com/karya-detail.aspx?idk=7180&idc=37939. :)

      Delete
  2. Waaa... thanks admin blog sebab sudi kongsi novel online ini. Tak sangka ada yang promote. Boleh tak admin add Indah di facebook?
    Facebook - AI INDAH.
    Sesapa nak add pun, dipersilakan :)

    ReplyDelete
  3. Moga-moga anda semua, suka la ye dengan cerita yang tak seberapa ni. :) Versi yang admin bagi tu.. belum edit tau. Kalau nak yang self-edit, boleh klik di laman web ni ---> http://ilham.karangkraf.com/karya-detail.aspx?idk=7180&idc=37939. :)

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN