Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Tuesday, May 31, 2016

Kini Cik Akak Dah Tak Ada Akaun Facebook

♥ Assalamualaikum ♥

Kini Cik Akak Dah Tak Ada Akaun Facebook

Dah lama cik akak nak delete akaun facebook cik akak nie...hari tu dah delete akaun lama..buka balik akaun baru..hahaha...nah.....tak sampai sebulan akaun baru cik akak tu...cik akak dah sah delete malam ini...tunggu 14 hari...maka...secara automatik..cik akak sah tiada akaun fb lagi..



Berfacebook ini seronok tapi sekarang nie cik akak dah bosan dengan fb....hahaha..tu pasal tak fikir panjang..terus delete akaun...

Nanti-nantilah..kalau ada kepentingan nak guna fb..baru cik akak buka balik..tapi..bila tu cik akak tak pasti lagi...tengok keadaan....sama ada tahun ini juga..atau tahun yang akan datang...insyaAllah...

Buat masa terdekat nie....boleh cari cik akak di wasap atau wechat...no hp ada kat blog....

8 comments:

  1. Saya pun tak ada FB peribadi. Saya cuma ada FB untuk tujuan bisness je.

    ReplyDelete
  2. Sekarang nie fb memang makin bosan pun.. hmmm

    ReplyDelete
  3. tak apalah cik akak..bila betul-betul perlu cik akak buka la akaun baru nanti...

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum.

    dulu masa mula ada facebook,mmg jakun.hari2 nak hadap.skrg nie mcm x penting pun.bukak pun kejap-kejap je.tgk mana yg penting.

    ReplyDelete
  5. hahaha takpe kalau xde urusan penting. yang penting whatsapp mesti ada

    ReplyDelete
  6. Patut la tak nmpk dah dkt wall. Jgn dkt blog pun hilang sudah nnti kita rindu ( Save siap2 no cik akak ) hehe

    ReplyDelete
  7. Kte pulak dlm proses mngurangkn fb. Rasa mcm nk ttup. Tapi xtau bila. Kdang rasa perlu. Kdang rasa mngarut. Haha

    ReplyDelete
  8. fb tetap maintain sbb nak keep in touch dgn rakan2..

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN