Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Friday, May 13, 2016

Drama Dia Semanis Honey Hanya 16 Episod Sahaja

♥ Assalamualaikum ♥

Drama Dia Semanis Honey Hanya 16 Episod Sahaja

Nak raih traffik blog..haha..pergi taip entri Dia Semanis Honey...Gandingan Siti Nordiana dan Aliff Satar...memang meletop...comel je..

Dia semanis Honey nie hanya ada 16 episod sahaja.

Minggu depan - Dia Semanis Honey Episod 9, Episod 10, Episod 11& Episod 12

Minggu Akhir Dia Semanis Honey Episod 13, Episod 14, Episod 15 & Episod 16 - Episod AkhirSINOPSIS DIA SEMANIS HONEY

Bagi Hani, pertunangan ni tak sepatutnya berlaku. Bagi Ahnaf pula, pertunangan ini diterima hanya kerana taatnya seorang anak. Perbalahan semi perbalahan akhirnya membibitkan cinta. Tetapi saat diri sudah bersedia untuk bergelar suami, muncul pula Ariana menghancurkan segala impiannya untuk hidup bersama Hani. Hani ditinggalkan.

Tiga tahun berlalu, Ahnaf kembali setelah sekian lama menyepi. Kembalinya lelaki itu saat Hani punya Adam di sisi, dan kehadiran Bella di sisi Ahnaf mengukuhkan lagi tembok pemisah antara mereka.

Adakah perkataan ‘sahabat’ itu hanya dibibir saja, sedangkan hati berbisik mengimpikan sesuatu yang lebih dari sekadar sahabat. Akan bersatu semula dua hati yang masih memendam cinta di hati masing-masing, atau pertemuan ini hanya akan berakhir dengan perpisahan sekali lagi? Adakah pertemuan sekali lagi ini akan mencipta sekali lagi perpisahan? Atau akan menjadi titik penyatuan dua hati untuk selama-lamanya?

2 comments:

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN