Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Monday, May 30, 2016

Alhamdulillah...RM112.59 - Pendapatan Nuffnang Terkini

♥ Assalamualaikum ♥

Alhamdulillah...RM112.59 - Pendapatan Nuffnang Terkini

Lama juga nak tambah pendapatan Nuffnang cik akak nie. Lepas cashout 27 Januari 2016 yang lepas...Nah berapa bulan dapat jumlah RM112.59. Bila waktu nuffnang cik akak sentap..Maka sentaplah ia..Dengan perangai tuan blog yang on off je menaip entri..hahaha..Ambil kau...


InsyaAllah ada rezeki...nak simpan je dulu...Hujung tahun kita cashout je....Boleh tambah beli handphone kan...hihi.....Adeh...Sebenarnya handphone cik akak dah nazak betul nie...asyik shut down sendiri je...Tunggu nak gol je lagi...


Alhamdulillah...hari ini dapat seketul je CPUV Nuffnang....Mudahan pendapatan makin hari makin membiak..amin....


7 comments:

  1. hehehe..nak gol tu yang lucu cik akak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...buat entri tak payah serius sangat...santai je PC

      Delete
  2. Kjp jak amaount cik akak tu brtmbh..nnt blh cashout hhehe

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah banyak sangat tu. This blog sangat menginspirasi saya, sebagai newbie saya senang bisa singgah disini jom visit juga gaya modern

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN