Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Tuesday, April 12, 2016

Orang Kata Sedap Sebagaimana pun....Cik Akak Serius Tak Nak....

♥ Assalamualaikum ♥

Orang Kata Sedap Sebagaimana pun....Cik Akak Serius Tak Nak....

Bab makan...korang jangan kata cik akak sombong. Maklumlah tekak melanau cik akak ni bukan boleh masuk sebarang..hahaha....



Cakar ayam....engko pernah makan tak...aku cik akak nie..haha..makanan sebegini..aku cepat tutup mulut..bukan lah nak sombong..tapi hakikat aku terdidik tak makan cakar ayam sebegini..hahaha..

Tak pernah sejarah hidup cik akak ni nak makan cakar ayam....orang kata sedap sebagaimana pun...cik akak rela tak nak makan....reject terus...bukan sebab memilih...tapi tengok je....tekak cik akak nak muntah pink..haha..

Pobia betul dengan makanan sebegini....selagi benda sebegini ada dalam menu...jangan harap cik akak tak cuit..haha....

Cakar ayam....entah..bagaimana pula rasanya..haha...korang jangan tanya cik akak....sebab cik akak tak ada jawapan.

8 comments:

  1. teringat anak buah memang suka sup kaki ayam ni, tp anak2 akak tak pandai nak makan... hehehe... sedappp

    ReplyDelete
  2. hehehe..
    kalau dah tekak xleh terima tu mmg xleh terima cik akak :)



    JOM TENGOK LEBIH 100 BARANG2 KECANTIKAN DENGAN HARGA YG MURAH DAN PASTINYA ORIGINAL !
    https://www.facebook.com/produkkecantikanMG/posts/1726936100868945:0

    JANA PENDAPATAN PASIF DENGAN BLOG ANDA
    http://melangkaugarisan.blogspot.my/2016/01/jana-pendapatan-pasif-dengan-afflifycom.html

    TOLONG INFORM SAMA ADA ANDA BOLEH BUKA ATAU TAK BLOG MG :)
    http://melangkaugarisan.blogspot.my/2016/03/minta-tolong-inform-jika-anda-tak-boleh.html

    ReplyDelete
  3. Tak suka makan kaki ayam.
    Tapi kaki ayam yang kat atas tu cara siang dia macam kurengggg... jer.. nak makan pun ngeri

    ReplyDelete
  4. hehe..xpe..sebab dah memang x boleh kan;)

    ReplyDelete
  5. Klau tekak x blh trima nak wat mcm mna kn..takan nak pksa hihi

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN