Jawatan Kosong, Panduan Temuduga, Panduan Bisnes Online, Tips & Petua, Infomasi, Lifestyle, Drama Online,Novel, Isu Semasa, Isu Panas, Colabration & Review

Artikel Terkini

Tuesday, April 19, 2016

Nuffnang Diabaikan Tapi Pendapatan Bertambah Pula...Rezeki Betul

♥ Assalamualaikum ♥

Nuffnang Diabaikan Tapi Pendapatan Bertambah Pula...Rezeki Betul

Korang boleh kiralah berapa lama cik akak tak aktif  menulis blog seperti dulu kala. Dekat dua bulan sudah tuan blog macam nak bersara dari dunia blogging. Tapi yang anehnya...makin cik akak nak bersara awal...makin lah rezeki nuffnang bertambah. 

Dah lama tak aktif..tengok hari ini....nuffnang cik akak dah RM73.37....banyak dah kat...lepas cashout berapa bulan yang lepas....Tahun ini..ingatkan nak simpan je nuffnang nie..hahaha..tu kata tuan blog....asyik jeling-jeling je cik akak nie kan..hahaha..tunggu nak tekan butang cashout..haha


pendapatan terkumpul


antara cpuv nuffnang yang melekat di blog - APRIL 2016

17 comments:

  1. wahh rejekiii hihihi byk untunggg :D

    ReplyDelete
  2. Wah rezeki akak.Doakan kitorg newbies ni boleh jd cm akak y

    ReplyDelete
  3. Alhamdulilah.... RezekiNya untuk cik akak...

    ReplyDelete
  4. kita ada cashout nuff 31 march.. takder apa2 respon lagi.. unpaid mcm tu jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. 31 mac cash out....tapi belum dapat lagi ke...alamak lamanya...biasa awal bulan 4 dah dapat email dari nuffnang

      Delete
  5. Banyak tu kak yang tengah on going. Alhamdullilah :)

    ReplyDelete
  6. Kdg kdg kita tak jangka kan. Rezeki akk.. =) hehehe...

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah tahniah cik akak :)

    ReplyDelete
  8. wah, banyak CPUV on going..tahniah...

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah rezeki Cik Akak lettuw..
    Huhuuu yg kita punya tak naik2.

    ReplyDelete
  10. Wah byk tu..syukir murah rezki akak

    ReplyDelete
  11. dah banyak jgn lupa yg memulakan

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!