Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Tuesday, March 15, 2016

Pendapatan Terkini Nuffnang Cik Akak RM57.99

♥ Assalamualaikum ♥

Pendapatan Terkini Nuffnang Cik Akak RM57.99

Agak lama untuk menanti pendapatan nuffnang ini bertambah. Dah sekian lama tak semak akaun nuffnang...baru hari ini berkesempatan. Nampak gayanya pendapatan nuffnang cik akak dah boleh cash out. Tak pe kita tunggu banyak sikit baru cash out. 


CPUV Nuffnang yang status on going banyak dah yang dah bertukar status.....Tinggal 2 je lagi yang masih status on going. 

CPUV nuffnang terbaru....hahaha...nampak gayanya tak adalah..dah semak akaun. Rezeki tak memihak lagi. InsyaAllah ada rezeki ada lah tu nanti..Yang penting usaha....

Nuffnang terkini RM57.99 

8 comments:

  1. alhamdulillah...aah nanti ada tu iklan singgah..amin...dia main cak cak ba tu cik akak... :)

    ReplyDelete
  2. rasanya baru je cik akak cash out nuffnang aritu kan?
    cepat betul naik earning ye.
    tahniah cik akak !
    rezeki jangan ditolak :)

    ReplyDelete
  3. Cptnya akak kumpul da blh cashout tu..
    Kita punya tah bila la nak mmbiak

    ReplyDelete
  4. wahh..best nyer..untung..keladi ni tak pandai-pandai...hihihi

    ReplyDelete
  5. Murah rezeki sis.. untungnya dia..

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN